Χρόνια Πολλά Ανδρέα Καρβέλα!

Από την/τον Christina Politi | 7 Δεκεμβρίου 2014

IMG_5927

Το καθιερωμένο παιδικό του πάρτυ έκανε ο Ανδρέας Καρβέλας στο Politeia Tennis Club του κολλητού φίλου του πατέρα του Νίκου Καρβέλα, Κώστα Δροσόπουλου στη γειτονιά τους. Πάντα το κάνει τέτοια εποχή στη μέση μεταξύ Αγίου Ανδρέα και γενέθλιας του πρωτοχρονιάς, για να γιορτάσει γιορτή και γενέθλια μαζί με δύο τούρτες, και η μάνα Αννίτα Πάνια, το διοργανώνει και αυτό άψογα! Το καλοκαιρινό αυτό σαββατοκύριακο στο Politeia Tennis Club έκανε Χριστούγεννα γιατί είναι διακοσμημένο γιορτινά αλλά σου έρχεται να κάνεις και μια βουτιά στην πισίνα..

IMG_5949

Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν και ζωγράφησαν ενώ ευχηθήκαμε φυσικά στον Ανδρέα μεγάλος να γίνει με άσπρα μαλλιά – το πρότυπό του ήταν ακριβώς πίσω – κάτω στη φωτό η ακριβής αναπαράσταση!

IMG_5903 IMG_5906

IMG_5908

Ο Ανδρέας αν και έκοψε το μαλλί του παραμένει ροκάκι με τούρτα και μπλουζάκι Rage Against the Machines.

IMG_5922 IMG_5921

Ο Νίκος και η Αννίτα είναι υποδειγματικοί γονείς και φίλοι και μετά το πάρτυ ο Νίκος πήγε για πρόβα- θα παραμιλήσετε με το έργο που ετοιμάζεται πυρετωδώς και είναι πάλι πάρα πολύ μπροστά.. και η Αννίτα για τη σούπερ-επιτυχημένη εκπομπή της.

IMG_5948 IMG_3229

Εκεί η Φωτεινή Ψυχίδου με την Ιόλη Στόκα και η κολλητή της Αννίτας Δήμητρα Βουρδούκα. Σόρι κορίτσια, είμασταν όλες εντελώς άβαφες!

IMG_5944

Να ζήσει ο Ανδρέας να τα χιλιάσει και να ξεπεράσει στο ταλέντο και τους γονείς του και την ευρύτερη οικογένειά του!

IMG_5930

IMG_5932

Εμείς με τον Αλεξ μετά κάναμε και μία στάση στην Αννα Βίσση όπου η μαμά της Σοφία σέρφαρε στο ιντερνετ και η Βανίλια καταγαύγησε τον Αλεξ, που ήταν ζωγραφισμένος λιοντάρι. Τη βλέπετε κάτω φανερά ζοχαδιασμένη!

IMG_5953

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *