Ψήφισε κι εσύ στον πιο viral θεσμό ομορφιάς

Από την/τον Christina Politi | 29 Ιανουαρίου 2019

g3EgKQ9nQEO2je5lESP5mw
Beauty Stars II by Madame Figaro | Ο πιο viral θεσμός ομορφιάς επιστρέφει!

Ww05+SZERjqnMv+HTxJFGw

Τα αστέρια της ομορφιάς είναι ξανά εδώ και η Madame Figaro προσκαλεί beauty editors, experts, influencers, αναγνώστριες και μία ξεχωριστή ambassador να τα ανακαλύψουν.

IMG_1845

Σήμερα στην συγκλονιστική πριβέ αίθουσα τους εστιατορίου E&O στο ξενοδοχείο Athens Marriot με πανοραμική θέα, σαμπάνια και ασιατικό brunch η πρέσβειρα του θεσμού Δούκισσα Νομικού και οι “influencers” που θα σας ξεσηκώσουμε να ψηφίσετε κάναμε “unboxing”.

IMG_1875

Με τον Μιχάλη Πάντο και τη Ρούλα Ρέβη.

IMG_1849

IvR4KVWXRaCtMN7sPTcUJw rYF26k56QG+dSye79Nxt0Q

 

Ποιο προϊόν καθόρισε την beauty ρουτίνα της κάθε μέρας μας;
Ποια παλέτα άλλαξε τα δεδομένα στις εμφανίσεις μας;
Ποιο άρωμα αναστάτωσε τις αισθήσεις μας;
Σήμερα λάβαμε το πολυτελές, ροζ beauty box που περιέχει όλα τα προϊόντα του διαγωνισμού και έχουμε ξεκινήσει ήδη το δικό μας unboxing, live στα social media, προσκαλώντας κάθε beauty addict να συμμετέχει κι αυτή στα μεγαλύτερα, πιο λαμπερά και viral βραβεία ομορφιάς.

IMG_1855

Με τη Στέλλα Ράπτη των Αττικών Εκδόσεων.
Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο:  Beauty Stars by Madame Figaro, να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, ψηφίζοντας το αγαπημένο σου προϊόν ανά κατηγορία (και έπειτα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην φόρμα) και ίσως βρεθείς ανάμεσα στις 10 τυχερές που θα κερδίσουν αυτό το φανταστικό Beauty Box της Madame Figaro.

Η ομορφιά γίνεται viral!
Ακόμα να μπεις και να ψηφίσεις;

IMG_1871 IMG_1860

Με τη Στέλλα Ράπτη, την Ανθή Αβραμέα του Anthings και  τη Δούκισσα.IMG_1863 g+T6CUvBnaNGIJ2w %P3G6va%Ts6EtXsJVDetXQ gAvWhuDKTgWDMIiADW7GXQ PgbcmrMySfedzUb5Q3vU2g yIvRSK%4TMWNic9jztMROw 4%Al5NoIT4KX7vk5cktvbw

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *