Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη: η πρώτη ελληνική εταιρεία μέλος της Global Hotel Alliance

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 26 Ιουνίου 2019

Divani Apollon Palace & Thalasso

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής του, αλλά και με όραμα τη συνεχή βελτίωση και ενδυνάμωση των υπηρεσιών και εμπειριών που προσφέρει στους επισκέπτες του, καινοτομεί για ακόμη μία φορά και ανακοινώνει την ένταξή του στη μεγαλύτερη ανεξάρτητη ξενοδοχειακή συμμαχία παγκοσμίως, τη Global Hotel Alliance, με περισσότερα από 550 ξενοδοχεία σε 75 χώρες παγκοσμίως.

Με αυτή την στρατηγική κίνηση, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, ενδυναμώνει την θέση του στην παγκόσμια αγορά, επιτυγχάνοντας παράλληλα συνέργειες, με παγκόσμιες πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως τον όμιλο ξενοδοχείων Kempinski, τον όμιλο Viceroy, Omni Hotels & Resorts, τα ξενοδοχεία Marco Polo και τα Corinthia Hotels, ενώ παράλληλα προσθέτει στις παροχές του το παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης DISCOVERY, προσφέροντας στους επισκέπτες του, προνόμια και οφέλη παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Chris Hartley, Διευθύνoντα Σύμβουλο της GHΑ: “ ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, αποτελεί την τέλεια αφορμή, για την είσοδο της Global Hotel Alliance στην ελληνική αγορά. Η Ελλάδα είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τόσο ισχυρό και πολυτελή συνεργάτη, με πλούσια ιστορία στον κλάδο του τουρισμού και τον τομέα της φιλοξενίας.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, Σπύρος Α. Διβάνης προσθέτει: “Μετά από έξι δεκαετίες ισχυρής και αδιάκοπης παρουσίας στον ελληνικό τουρισμό, ο Όμιλός μας συνεχίζει να είναι ηγέτης του τουριστικού κλάδου και πιο συγκεκριμένα πρωταγωνιστής στον κλάδο πολυτελών ξενοδοχείων, με ολοκληρωμένο φάσμα παροχών, όντας η πρώτη Ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα μέλος της Global Hotel Alliance. Είμαστε βέβαιοι ότι θα επωφεληθούμε τόσο από τη συνεργατική προσέγγιση όσο και από την εκτεταμένη αναγνωρισιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα μας προσφέρει αυτή η συνεργασία “.

Divani Caravel

Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.
Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *