Όσα έγιναν στη συναυλία: Ντάσο Κούρτι – Ξένε, τι ζητάς εδώ/Τραγουδάμε για την προσφυγιά

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 17 Απριλίου 2017

DSC_0223

Ήταν μια μεγάλη γιορτή για τον ξένο στην Ιερά Οδό, μια γιορτή με εκλεκτούς καλλιτέχνες και ένα μεγάλο κοινό που υποστήριξε την πρωτοβουλία του Ντάσο Κούρτι στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης μουσικής συνάντησης Ντάσο Κούρτι – Ξένε, τι ζητάς εδώ, με σύνθημα: Τραγουδάμε για την προσφυγιά.

DSC_0312

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Μεράντζας, η Σοφία Παπάζογλου, η Ασπασία Στρατηγού,ο Βασίλης Προδρόμου,ο  Ισίδωρος Πάτερος και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες τους, αγαπημένα τραγούδια άλλοτε ο καθένας μόνος του κι άλλοτε  όλοι μαζί, έφτιαξαν μια μεγάλη παρέα, με στόχο να θυμίσουν σε όλους μας τη σημασία να προσφέρεσαι για τον άλλο.

DSC_0124

Ευαισθητοποιημένος με το θέμα των μεταναστών – μετανάστης και ο ίδιος – ο Ντάσο Κούρτι, συνθέτης και δημιουργός, δεξιοτέχνης του ακορντεόν με πλήθος επιτυχιών στο ενεργητικό του, πήρε την πρωτοβουλία  για μια μεγάλη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην οποία ανταποκρίθηκαν θερμά όλοι καλλιτέχνες, φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Downloads

Να θυμίσουμε ότι στη συναυλία Ντάσο Κούρτι – Ξένε, τι ζητάς εδώ Τραγουδάμε για τη προσφυγιά, οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς και τα έσοδα διατέθηκαν για την κάλυψη αναγκών προσφυγικού καταυλισμού στη Λέσβο.

Στην Ιερά Οδό, η συναυλία Ντάσο Κούρτι – Ξένε, τι ζητάς εδώ. Τραγουδάμε για τη προσφυγιά,  διοργανώθηκε από τον παγκόσμια βραβευμένο ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό NGradio.gr  και τις Γέφυρες Φιλίας ( αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία )  υπό  την αιγίδα του  International Foundation For Greece ( I.F.G ) με πρόεδρο την Ασπασία ΛεβέντηDSC_0081 DSC_0230 DSC_0285 DSC_0394 DSC_0360 DSC_0312

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *