25 χρόνια μέσα από 25 γεύσεις

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 15 Νοεμβρίου 2015

STG_4852

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρονών του Chef Νίκου Γιαννόπουλου στο NJV Athens Plaza, το εστιατόριο The Parliament άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε εκλεκτούς φίλους για να τιμήσει την προσφορά του Chef στη γαστρονομική ταυτότητα του ξενοδοχείου.

DAR_6671

Το ξεχωριστό μενού που περιελάμβανε 25 συνταγές, μία για κάθε χρόνο του Chef στο ξενοδοχείο, ξενάγησε τους προσκεκλημένους στη γαστρονομική ιστορία του NJV Athens Plaza. Με σαφείς επιρροές από τη γαλλική κουζίνα με την οποία ήρθε σε επαφή από τα πρώτα του κιόλας βήματα στις κουζίνες του ξενοδοχείου, ο Νίκος Γιαννόπουλος δημιούργησε πιάτα γεμάτα μνήμες και μοναδικές γεύσεις.

STG_8029

Συνταγές με γαλλικές αλλά και μεσογειακές αναφορές, γεύσεις από τα παιδικά του χρόνια, εμπνεύσεις της στιγμής που βρήκαν τον δρόμο τους για τα μενού του ξενοδοχείου, καθώς και δημιουργίες που προέκυψαν μέσα από συνεργασίες με άλλους διακεκριμένους chefs χαρτογράφησαν την πορεία των 25 χρονών του στο NJV Athens Plaza και παρουσιάστηκαν με τον πιο ζεστό αλλά και ευφάνταστο τρόπο.

STG_8057

Η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza, κυρία Αφροδίτη Αρβανίτη, δήλωσε: “Κύριος εκφραστής της γαστρονομικής κουλτούρας του NJV Athens Plaza και πολύτιμο μέλος της οικογένειάς του, ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος, που φέτος συμπληρώνει 25 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο ξενοδοχείο, μας τιμά με τη συνεργασία του και εμείς, σήμερα, τον τιμούμε για όσα έχει προσφέρει στο NJV Athens Plaza, αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν”.

STG_8066

Ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος δήλωσε: “25 χρόνια είναι μια ζωή και ύστερα από 25 χρόνια δεν θα μπορούσα παρά να νιώθω το NJV Athens Plaza σπίτι μου! Το είδα να ενηλικιώνεται και μαζί του ενηλικιώθηκα κι εγώ στη δουλειά που αγάπησα. Όταν ξεκινούσα ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι τόσα χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ, η ζωή ξεπέρασε τη φαντασία με τον καλύτερο τρόπο”. Δείτε φωτογραφίες από τα μοναδικά πιάτα

STG_8105

STG_8143

STG_8240 STG_8250 STG_8362 STG_8443 STG_8478 STG_8622 STG_8597 STG_8590 STG_8561 STG_8515

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. ΜΠΑΜΠΗΣ

    2015/11/15 στις 11:54

    ΑΧ,,,,,,,,,,, ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΗΣ,,,,,,,,,,,,, ΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΗΣ Μ,ΑΤΥΕΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΤΗΚΕΣ ΠΟΙΚΗΛΙΕΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ,,,,,,,,,,,,,, ΚΙ,,ΑΣ ΜΙΑΣ ΠΙΑΝΗ ΛΗΓΟΥΡΑ ,,,,,,,,,,,,, ΧΑ ,ΧΑ .

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *