3ο Run with your Dog από τα Friskies® με απόλυτη επιτυχία και φέτος

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 10 Οκτωβρίου 2016

filename-utf-8%3f%3f%3f%3f%3f%3f%3f%3f-%3f%3f%3f%3f%3f-%ce%b7%cf%81%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82_2

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό, ολοκληρώθηκε το 3ο FRISKIES® RUN with your DOG, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο Λόφο Πανί στον Άλιμο, γιορτάζοντας την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και των τετράποδων φίλων μας.
Η συμμετοχή στο 3ο FRISKIES® RUN with your DOG ξεπέρασε κάθε προσδοκία και 1000 κιλά τροφής προσφέρθηκαν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενισχύοντας το σημαντικό της έργο, μέρος του οποίου είναι η σίτιση εκατοντάδων αδέσποτων.

filename-utf-8%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7
Οι ιδιοκτήτες έτρεξαν μαζί με τα κατοικίδιά τους μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, ενώ και φέτος, οικογένειες με τα παιδιά και τους τετράποδους φίλους τους συμμετείχαν σε ειδικά «family runs», με κύριο στόχο να διασκεδάσουν και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους, ενισχύοντας την ιδέα ότι τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας.

rwyd-3
Εκτός από τους αγώνες δρόμου, μικροί και μεγάλοι, παρέα με το κατοικίδιο τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα όπως η υπακοή, το παιχνίδι και η βόλτα, αλλά και να διασκεδάσουν με παράλληλες δράσεις που πλαισίωσαν την εκδήλωση, όπως face painting, dog art με τις πατουσίτσες των σκύλων, dj sets, κλπ.
Οι αγώνες ανέδειξαν χρυσούς, αργυρούς και χάλκινους νικητές, οι οποίοι κέρδισαν τροφή Friskies® για 1 ολόκληρο χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για το 3ο RUN with your DOG.

filename-utf-8%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7_family-runs
Το Friskies® RUN with your DOG αποτελεί πλέον θεσμό συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες τροφής για τα αδέσποτα σκυλάκια που το έχουν ανάγκη.

filename-utf-8%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7

filename-utf-8%3f%3f%3f%3f%3f%3f%3f%3f-%3f%3f%3f%3f-%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *