50 χρόνια «Είμαι Εδώ»

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 2 Δεκεμβρίου 2019

7

Η Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας «Αγ. Παντελεήμων», έκλεισε τα 50 χρόνια δράσης της, και τα γιόρτασε μέσα από μια επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο Oval Espresso Bar με θέα τον Λευκό Πύργο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Συνδέσμου Φίλων Άγιος Παντελεήμων  «Είμαι Εδώ», για να στηρίξουν για άλλη μια φορά τις ενέργειες και δράσεις του σωματείου, καθώς τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις δράσεις του ιδρύματος. Βασικοί υποστηρικτές για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν οι Χειρουργοί Ουρολόγοι Απόστολος και Γεώργιος Λαμπανάρης, το Ανδρολογικό εργαστήριο της Θεοδοσίας Ζεγκινιάδου, η Sokolata Agapitos 1944 και η PURO HELLAS.

10

Τη μαγική αυτή βραδιά πλαισίωναν μουσικά οι πολυτάλαντοι Αχιλλέας Σοφούδης στο πιάνο και ο Θάνος Γκιουλετζής στο βιολί, που για ακόμη μία φορά διασκέδασαν τους καλεσμένους , μέχρι τα μεσάνυχτα απογειώνοντας την εκδήλωση.

1Φιλιώ Λουμάκου, Λίτα Βαρσακοπούλου

2Σουζάνα Κουλούση, Ευαγγελία Μίχου, Αθανασία Λαμπανάρη

3Μαρία Στύλου, Βενούλα Βαρδαλή, πρόεδρος του Σωματείου

4Στέργιος Μητούλης, Εύη Ατζαμιδάκη

5Δήμητρα Λημνιού, Βιβή Αναστασιάδου, Γκαμπριέλα Σέργιεβα

6Άγγελος Χατζηβασιλείου, Δήμητρα Αϊβαζίδου, Μαρία Στύλου

8Χριστίνα Κoλεσιώτη, Φιλιώ Λουμάκου, Θεοδοσία Ζεγκινιάδου

11Όλια Βασιλάκη. Σάντρα Δεμερτζίδου, Άννα Παπαβασιλείου, Έλενα Γρηγορίου

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *