$7.000.000 για τον Brad Pitt Από Το Chanel No 5 Με Αγάπη..

Από την/τον Christina Politi | 11 Οκτωβρίου 2012

Για πρώτη φορά στην ιστορία των 91 χρόνων του το

Chanel No 5 , άρωμα μύθος και ήδη στην πλήρη απογείωσή του τη δεκαετία του 50 ως αγαπημένο της Marilyn Monroe , διαφημίζεται από άντρα. Και όχι τυχαίο άντρα, αλλά τον απόλυτο Brad Pitt που στα 46 του πήρε $7.000.000 για τη διαφήμιση που κυκλοφορεί με teaser για να γεμίσει τα περιοδικά του Νοεμβρίου, να γίνει το απαραίτητο hype και μετά να απογειωθεί. Η Chanel έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά μίνι βιντεάκια των 8 δεπτερολέπτων με τον Brad , που μπορεί να είναι σεξ symbol αλλά έχει και 6 παιδιά. Η διαφήμιση που γυρίστηκε από τον Joe Wright – Atonement και Anna Keratin- κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου. Ο ίδιος ευθύνεται για τη διαφήμιση του Coco με την Keira Knightley που περιφέρεται στο Παρίσι με μοτοσυκλέτα και δεν κάθεται σε κανέναν. Η μοδάτη φωτογράφος Sam Taylor-Wood φωτογράφισε πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη την ώρα του γυρίσματος της διαφήμισης του Chanel No 5 όπου ο Brad ψυριθίζει αισθησιακά τύπου “Do you feel lucky?”..”Whats the mystery?”..”Are You Going Somewhere?” και μετά “Where”..

Nα του απαντήσουμε στα γρήγορα “No Brad, I do not feel lucky living in Greece right now because I will not make $7.000.000 in 7 lives and there is no mystery in anything nowadays plus I do not think I am going anywhere except Takis Zaxaratos Premiere tonight”..

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. flashdanced

    2012/10/11 στις 13:20

    Σαν το παλιό καλό κρασί ο όμορφος Brad Pitt γίνεται όλο και καλύτερος (το πλουσιότερος, εννοείται…!!!) 😉

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *