Bake-A-Wish για την ενίσχυση του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Μαρτίου 2019

bake_panagiotis

ΑΘΗΝΑ (22 Μαρτίου 2019) – Η δράση του Bake-A-Wish αποτελεί μια απλή μεν, έμπρακτη δε στήριξη των δραστηριοτήτων και του έργου του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Σε συνεργασία με τα Easy Bake και τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, οι υποστηρικτές του Οργανισμού μπορούν να ψήσουν τα αγαπημένα τους γλυκά εδέσματα και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην εκπλήρωση μιας ευχής. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να προσφέρουν με ένα διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο: ψήνοντας με στόχο να συλλέξουν από το άμεσο περιβάλλον τους δωρεές για τον Οργανισμό. Ως γλυκιά ανταμοιβή, αλλά και κίνητρο, στους δωρητές προσφέρεται ένα νόστιμο muffin με γεύση βανίλια ή σοκολάτα, και εκείνοι καταβάλλουν ένα ποσό (από 1€ ανά τεμάχιο έως όσο δύναται ο καθένας) για την εκπλήρωση παιδικών ευχών.

Στόχος όλων μας είναι να εδραιωθεί αυτή η νέα κοινότητα «ψησίματος» για την εκπλήρωση ευχών. Εκτός από το καταναλωτικό κοινό που αγαπά τα Easy Bake για την ευκολία και το πρωτοποριακό τους concept, η δράση Bake-A-Wish απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν το χρόνο και τη θέληση να πάρουν μέρος σε αυτή τη διαφορετική ζαχαροπλαστική πρωτοβουλία, με κύρια συστατικά τη χαρά και την από ψυχής προσφορά.

Με τα έσοδα που αποκόμισε το 2018 από το BakeAWish, το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος κατάφερε να πραγματοποιήσει τις ευχές 3 παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Οι οικογένειές τους και ο Οργανισμός αισθάνονται βαθιά ευγνωμοσύνη και όλοι ευχόμαστε να συνεχίσει να αποδίδει το πρόγραμμα με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Εάν είστε ιδιώτης, σύλλογος, εταιρεία ή σχολείο και θα σας ενδιέφερε να διοργανώσετε ένα Bake-A-Wish για εμάς, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν, τα δύο πράγματα που χρειάζεστε είναι η ευχάριστη διάθεση και η καλή παρέα. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι απλή: εμείς σας στέλνουμε τα υλικά και εσείς ψήνετε για καλό σκοπό.

Εάν είστε σχολείο, εταιρεία ή απλά θέλετε να βοηθήσετε με ένα ξεχωριστό τρόπο αυτό το Πάσχα τον οργανισμό μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109637660 ή μέσω της online φόρμας  εδώ (https://bit.ly/2FmeTZO)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *