Dancing for our stars: χορέψαμε για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 28 Ιουνίου 2017

kosmiko

Η Oμάδα Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου διοργάνωσε  μια ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά με μουσικοχορευτική διάθεση στο ανακαινισμένο Μακεδονία Palace. Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κοινού της Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκε με θέρμη και ενδιαφέρον στο κάλεσμα για τη στήριξη του έργου του Σωματείου. Ανάμεσά τους παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και φίλοι και υποστηρικτές του Σωματείου.

Στην  εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο  Γενικός  Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Γιώργος Πρωτόπαπας,  η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS  Ελπίδα Πανέρα καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, που απηύθυναν χαιρετισμό και αναφέρθηκαν στο έργο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης  Άννα Αγγελίδου και ο αγαπημένος σε όλους Γιάννης Σερβετάς έδωσαν το παρών, με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη δραστηριοποίηση και την εθελοντική προσφορά.

Το μουσικό ταξίδι ανέλαβε η δεκαμελής μπάντα Fabulous & The Pretty Brass, που ξεσήκωσε στην κυριολεξία τους παρευρισκόμενους, που χόρευαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταφέροντάς τους στις χρυσές δεκαετίες των 70s, 80s,90s! Η εκδήλωση δημιούργησε όμορφα συναισθήματα κι αναμνήσεις που θα συντροφεύουν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, καθώς το καθαρό ποσό από τα έσοδα της βραδιάς δόθηκε για την κάλυψη των αναγκών τους.

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Η προστασία και φροντίδα των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρεται σε μακρόχρονη, συνεχή, σταθερή βάση.  Ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται έως ότου το παιδί, προετοιμασμένο κατάλληλα, ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανό να σταθεί μόνο του στην κοινωνία.

Τα Παιδικά Χωριά SOS ανταποκρινόμενα στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τη δραματική αύξηση των οικογενειών σε φτώχεια λειτουργούν εννιά Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας για τη στήριξη αυτών των οικογενειών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για τη συμβολή της εκδήλωσης στο έργο τους, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 210-3313661-3 ή στο www.sos-villages.gr .

3

Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος), Στέλλα Ντόκα (εκ των χορηγών DOCA) , Γιάννης Σερβετάς

IMG_2026

Θανάσης Μπερμπερίδης, Δήμητρα Τζήμα, Ελπίδα Κορρέ (μέλος της Oμάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου)

IMG_2034

H Oμάδα Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, Ειρήνη Μενεξοπούλου, Ειρήνη Πασχαλέρη, Τασούλα Ιωαννίδου, Ρένα Στάκου, Ρέα Μαντινάου, Λήδα Παπαδοπούλου, Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, Ελπίδα Κορρέ, Γκέλη Παπάζογλου

IMG_2038
Όλγα Πετροπούλου, Ρένα Στάκου (μέλος της Oμάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου)

IMG_2079

Έλενα Αναστασίου εκ των χορηγών ΗΕLLO Advertising, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ ντυμένος με ρούχα Stefan

IMG_2146

Νίνα Ψηφίδου, Δρ. Δήμος Ψηφίδης (εκ των χορηγών Dr. Psifidis Laser Clinic)

IMG_2158

Λήδα Παπαδοπούλου (η διοργανώτρια της εκδήλωσης), Μαριάννα Βιλδιρίδη, Ειρήνη Μενεξοπούλου (μέλος της Oμάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου)

IMG_2190

Αγγελική Mεϊμάρη (εκ των χορηγών Sugar Angel)

IMG_2301

Ιωάννα Στόϊκου, Πόλυ Δεδέογλου, Ντόμη Δεδέογλου (μέλος της Oμάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου), Λένα Δρεβελέγκα

IMG_2418

Γιάννης Ροδανός, Έλλη Σαρηκεχαγιά

IMG_2502

Fabulous & The Pretty Brass Band

IMG_2547
Μαρία  Ταρασούδη, Βασίλης Παπαβασιλείου

IMG_2272

Βασίλης Παπαβασιλείου, Μαριάννα Βλασσίδου

IMG_2253

Λίλη Βαφειάδη, Μαριάννα Βλασσίδου, Νούλη Χατζηανδρέου, Βασίλης Παπαβασιλείου

IMG_1849

Νούλη Χατζηανδρέου, Βασίλης Παπαβασιλείου

 

 

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *