H Δώρα Αντωνίου απαντά σε 10+1 ερωτήσεις

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 18 Ιανουαρίου 2019

6

Της έχει ανατεθεί μία σοβαρή θέση σε έναν σημαντικό όμιλο και η άξια και ικανή- χάρις στις άριστες επαγγελματικές της γνώσεις, την πείρα, την εμπειρία, τη μεθοδικότητα, την ευγλωττία και την κοινωνικότητα της- Δώρα Αντωνίου την φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είναι άξια συγχαρητηρίων! Όλοι πελάτες και συνάδελφοί της έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι’ αυτήν και όχι άδικα. Αλλά και στην προσωπική της ζωή είναι η χαρά της ζωής! Είναι πάντα χαμογελαστή, ειλικρινής, χαριτωμένη, έξυπνη, με θετική αύρα, πιστή φίλη, ευαίσθητη αλλά και σοβαρή και μετρημένη εκεί που πρέπει, δοτική, ευγενική, μορφωμένη και αγαπά ιδιαίτερα το θέατρο και τον κινηματογράφο! Αποζητά μόνο τη συντροφιά των καλών της φίλων , όπου σε ήσυχα και cosy μέρη, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί συζητούν περί παντός επιστητού. Και όλα αυτά, παρά το νεαρό της ηλικίας της…Οι συνομήλικοι της, συνήθως, στρέφονται σε πιο light είδους διασκεδάσεις… Με χαρά και με εξαιρετική χρήση της ελληνικής γλώσσας απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

1

-Ως Marketing Executive / Customer Relationship Manager στην BMW Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, μίλησε μου για τις αρμοδιότητες σου.

Η δουλειά μου είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή στρατηγικής επικοινωνίας και διαφημιστικών καμπανιών σύμφωνα με τους στόχους της Εισαγωγικής BMW Hellas και της Διοίκησης της BMW Βελμάρ καθώς και η βελτίωση και ανάπτυξη υπηρεσιών . Επειδή, όμως ,και εγώ αλλά και η εταιρία την οποία έχω την τιμή να αντιπροσωπεύω έχουν πελατοκεντρική φιλοσοφία, προσπαθώ να κάνω πραγματικότητα το όνειρο των πελατών μου και να τους φέρνω πιο κοντά στο αγαπημένο τους αυτοκίνητο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις.
Παράλληλα, διαχειρίζομαι τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη συνεργασία μας με τους πελάτες.

5

1) Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ….
Την αγκαλιά των αγαπημένων μου ανθρώπων και τη δουλειά μου.

2) Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου;
Εκτός από κάθε τι περιττό που φλερτάρει με την αισθητική μου, επενδύω συχνά σε ταξίδια , εκπλήξεις και δώρα για τους αγαπημένους μου και σεμινάρια επαγγελματικού χαρακτήρα αλλά και αυτοβελτίωσης που τα θεωρώ απαραίτητα για την εξέλιξη κάθε ανθρώπου.
3) Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου;
Είμαι υπερπροστατευτική και συγκεντρωτική ως άνθρωπος.

4) Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;
Απεχθάνομαι τη χειριστική συμπεριφορά των ανθρώπων με σκοπό να εκμεταλλευτούν καταστάσεις , γεγονότα και συνανθρώπους τους προς όφελός τους .

5) Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;
Ότι τα πράγματα δεν είναι σχεδόν ποτέ έτσι όπως φαίνονται

25542731_1934108923283365_5907295497880793795_o

6) Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;
Δεν θα μπορούσα να εξαιρέσω καμία αρετή που αποτελεί ιδανικό κάποιου άλλου ανθρώπου ακόμα και αν δεν την ασπάζομαι απόλυτα. Ειδικότερα στην εποχή μας που παρατηρείται ηθική αλλοίωση σε κάθε επίπεδο…

7) Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Μου αρέσει να χαλαρώνω ακούγοντας μουσική ή κάνοντας μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Αγαπώ το θέατρο, τον κινηματογράφο και τις χαλαρές βραδιές για φαγητό ή ποτό.

8) Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;
Θα ήθελα μια Θεσσαλονίκη πιο φιλική προς το περιβάλλον και τη μετακίνηση των ανθρώπων με αναπηρία και ειδικές ικανότητες.

9) Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;
Μια ζωή που περνάει κάνοντας λάθη , όχι μόνο είναι πιο σεβάσμια , αλλά και πιο χρήσιμη από μια ζωή που πέρασε κάνοντας απολύτως τίποτα…

10) Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη…
Οι φίλοι μου, η πρόκληση της επίτευξης των στόχων μου στη δουλειά μου και τα ταξίδια.

Αντωνιου Δώρα

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *