H Φαίη Ψυχοπούλου απαντά σε 10 + 1 ερωτήσεις

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 16 Ιουνίου 2018

Fay_002 (1)

Είναι τόσο όμορφη και εντυπωσιακή που δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από επάνω της! Λάμπει και ακτινοβολεί σαν τον ήλιο εξωτερικά και εσωτερικά γιατί είναι προικισμένη με μύρια όσα χαρίσματα και προσόντα από τον Θε ! Η δυναμική επιχειρηματίας Φαίη Ψυχοπούλου είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, θεωρητική, ευθυτενής με φινέτσα και γούστο, προσεγμένο ντύσιμο μα πάνω από όλα ξεχωρίζει για την ευγένεια, το ήθος, την παιδεία, τη γενναιοδωρία και την αξιοπρέπεια της. Με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση του πολυτελούς ξενοδοχείου AMMON ZEUS, το οποίο διευθύνει με μεγάλη επιτυχία , μας άνοιξε την καρδιά της και απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μας χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Amon_Zeus_Pre_002

– Ως αντιπρόεδρος της εταιρείας που ανήκει το πολυτελές ξενοδοχείο AMMON ZEUS που βρίσκεται στη Χαλκιδική, μίλησε μου γι’ αυτό.

Το ξενοδοχείο AMMON ZEUS βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη μαγευτική θάλασσα της Καλλιθέας, η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με τη Γαλάζια Σημαία της ΕΕ ως μία από τις καθαρότερες στην Ελλάδα. Το ιστορικό ξενοδοχείο είναι το πρώτο της Χαλκιδικής (1969) και χτίστηκε από τον Αγαπητό Τρικαλιώτη. Φέτος ολοκλήρωσε τη ριζική ανακαίνισή του η οποία έγινε τμηματικά σε τρία έτη και ξεκίνησε να υποδέχεται τους πελάτες του στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του προσφέροντας πολύ υψηλές υπηρεσίες  εξυπηρέτησης.

ammonzeus16-02971. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς…

Τους γιους μου, τη δουλειά μου και αυτούς που με αγαπούν

2. Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου;

Δεν το έχω καταφέρει ακόμη λόγω χρόνου αλλά θα ήθελα σε ταξίδια

3. Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου;

Το κάπνισμα.

4. Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;

Η αγένεια και η πηγαία κακία.

OCTOBER 2016

5. Ποια είναι  η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Να συγχωρείς άνευ όρων

6. Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

Τον υλικό πλούτο, ο οποίος βέβαια φιλοσοφικά δεν θεωρείται αρετή, αλλά η κοινωνία τον έχει ανάγει σε αρετή. Αντιθέτως, υπερεκτιμώ τον πνευματικό και ηθικό πλούτο των ανθρώπων.

7. Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Συναντιέμαι με τους φίλους μου…

8. Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Θα ήθελα να κρατούσε τη νεοκλασική της δόμηση η οποία δυστυχώς έχει καταστραφεί.

9. Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Carpe diem, ελληνιστί ‘άδραξε τη μέρα’. Νομίζω πως κάθε μέρα μας δίνεται για να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τη βελτίωση του εαυτού μας, της δουλειάς μας και όλων αυτών με τα οποία καταπιανόμαστε. Πρέπει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!

10. Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη

Να μπορώ να προσφέρω στους ανθρώπους που αγαπώ ο,τιδήποτε τους κάνει να χαμογελούν, να οραματίζομαι και να δημιουργώ στον επαγγελματικό τομέα και να πετυχαίνω τους στόχους που θέτω.

IMG_3758

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *