H APIVITA γιορτάζει 40 χρόνια ομορφιάς εμπνευσμένης από τη φύση!

Από την/τον Christina Politi | 11 Δεκεμβρίου 2019

267597 (Copy)

 

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η APIVITA γιόρτασε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου τα 40 χρόνια από τη δημιουργία της. Φαρμακοποιοί, συνεργάτες, φίλοι αλλά και το προσωπικό της εταιρείας έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν την APIVITA, την πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα.267607

Την εκδήλωση προλόγισε ο ιδρυτής και Πρόεδρος του ΔΣ της APIVITA Νίκος Κουτσιανάς, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία και στην καινοτομία της APIVITA, που στη 40χρονη πορεία της παρέμεινε πιστή στη φιλοσοφία της, στις αξίες, στο όραμά της και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.  Από το πρώτο φαρμακείο που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα στις βιοκλιματικές της εγκαταστάσεις, η APIVITA επιμένει φυσικά, επιστημονικά και καινοτόμα, με σεβασμό πάντα στις εμπνεύσεις της, τη μέλισσα και την ελληνική χλωρίδα.  Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους τους συνοδοιπόρους της APIVITA, που της είναι πιστοί στα 40 της χρόνια, αλλά και προσωπικά την Νίκη Κουτσιανά, συνιδρύτρια της APIVITA, που μετουσίωσε το όραμα σε προϊόντα.

267604 (Copy)

Στη συνέχεια, ο  Κώστας Μόκας, Γενικός Διευθυντής APIVITA Ελλάδος, μίλησε για την ανάπτυξη της μάρκας στην ελληνική και στη διεθνή αγορά, και από την πλευρά του ευχαρίστησε όλους όσους έχουν στηρίξει την εταιρεία όλα αυτά τα 40 χρόνια για να φτάσει η εταιρεία εδώ που βρίσκεται σήμερα.

267610

Τέλος, τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε η Ζωή Αγαθοπούλου, Head of Global Brand Development της APIVITA, που μίλησε για το μέλλον της εταιρείας και τους τρόπους με τους οποίους το όραμα των ιδρυτών, 40 χρόνια μετά από τη δημιουργία της εταιρείας, είναι πιο ζωντανό από ποτέ και μετουσιώνεται σε πράξη και έργο που αναπτύσσεται και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

267648 (Copy)

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την παράσταση «Χορός με τη Σκιά μου» του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου, σε μια αποκλειστική εκδήλωση στο πλαίσιο της συνεργασίας με την APIVITA, που για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι ο μεγάλος «ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την καλλιτεχνική περίοδο 2019/ 2020.  Η APIVITA στηρίζει έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς στη χώρα μας που από το 1939 λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού μέσα από το πολύπλευρο καλλιτεχνικό της έργο. Η αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό αποτελούν για την APIVITA αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της και έναν από τους πυλώνες της φιλοσοφίας της, την οποία εξέφραζε από τα πρώτα της βήματα μέσα από ποικίλες συνεργασίες με τον καλλιτεχνικό κόσμο.  Η συνεργασία αυτή με την Εθνική Λυρική Σκηνή, μέσα από την υποστήριξη του Μπαλέτου, που ξεκίνησε το 2018, έρχεται να επισφραγίσει  την αγάπη της APIVITA για την καλλιτεχνική δημιουργία, την έμπνευση και την ομορφιά της τέχνης.

267613 (Copy)

Νίκος Κουτσιανάς, Ζωή Αγαθοπούλου, Κώστας Μόκας

267615 (Copy)

Νίκη Κουτσιανά, Κωνσταντίνος Ρήγος, Λίνα Κοριζή

267612 (Copy)

Νίκος Σκρέμπος, Γιάννης Λαγκώνας

ο

Κώστας Σπυρόπουλος, Χριστίνα Πολίτη

267623 (Copy)

Νίκος Κουτσιανάς, Κωνσταντίνος Ρήγος

267622 (Copy)

Νίκος Κουτσιανάς και Ιώ Καλοχρήστου με τους Deux Hommes Γρηγόρη Τριανταφύλλου και Δημήτρη Αλεξάκη

267626 (Copy)

Αϊνόλα Τερζοπούλου

267616 (Copy)

Φαίη Ζαλώνη, Μαρία Σταμάτη, Λίνα Κοριζή, Ένη Λαμπρούλη, Αλεξάνδρα Παπαδάκη, Ελένη Σκαλκώτου

267624 (Copy)

Μαρίνα Βασιλαρά, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γωγώ Ξηρού

267628 (Copy)Μιχάλης Μπούσιας, Μαρίνα Βασιλαρά, Δανάη Στυλιανού

267627 (Copy)

Μαρία Σταμάτη, Λίνα Κοριζή, Ελένη Σκαλκώτου, Δήμητρα Γκασιάμη

267629 (Copy)

Λευτέρης Τρέχας, Benoit Ode

267638 (Copy)

Γιώτα Δρέβελη

267637 (Copy)

Στεφανία Μακροπούλου

267635 (Copy)

Έλφη Αλεξανδρόγλου, Γωγώ Ανδριοπούλου

267634 (Copy)

Μαίρη Σταμούλη, Γλαύκη Πακάλη

267630 (Copy)

Νίκη Μουστάκα, Ευτυχία Κάζαγλη

267625 (Copy)

Μυρτώ Κάζη

8

Άννη Πανταζή

267596 (Copy)

Η ιστορία της APIVITA ξεκίνησε το 1979 σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα, εκεί όπου γεννήθηκαν τα πρώτα φυσικά καλλυντικά με πρόπολη, μέλι, κερί μέλισσας, βασιλικό πολτό, εκχυλίσματα φυτών και αιθέρια έλαια από δύο φαρμακοποιούς, τον Νίκο και τη Νίκη Κουτσιανά, με όραμα έναν υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο ζωής.

Από το 1979 η APIVITA μελετά την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της μέλισσας και της ελληνικής φύσης και επενδύει στην επιστημονική έρευνα και καινοτομία. Η APIVITA είναι από τις πρώτες εταιρείες καλλυντικών παγκοσμίως που χρησιμοποίησε την πρόπολη στα προϊόντα της, ενσωματώνοντας το βραβευμένο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης των εργαστηρίων της APIVITA στα προϊόντα της, τα οποία περιέχουν έως και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης.

40 χρόνια μετά, η APIVITA παραμένει πιστή στις αξίες της και με απόλυτο σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο, αξιοποιεί τον θησαυρό της κοινωνίας των μελισσών και της ελληνικής φύσης, δημιουργώντας αποτελεσματικά φυσικά καλλυντικά προϊόντα που επικονιάζουν την ομορφιά!

Σε αυτό το ταξίδι των 40 χρόνων, η APIVITA έχει εξελιχθεί σε ένα οικοσύστημα 278 ανθρώπων με πάνω από 300 προϊόντα που ταξιδεύουν το όραμα της APIVITA σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως, έχοντας σαν το πιο πολύτιμο στήριγμα τους πελάτες της που την τιμούν εδώ και 40 χρόνια με την προτίμησή τους.

Η APIVITA μεγαλώνει και γιορτάζει τα 40 της χρόνια, γιορτάζει την ελληνική φύση, την ομορφιά, τη δημιουργία!

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *