Η γυναίκα Κριός και τα σπάνια χαρακτηριστικά της

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Μαρτίου 2020

 

1_(5)

Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντική είναι η αισιοδοξία στη ζωή. Όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σε ένα αισιόδοξο κορίτσι που  δίνει ζωή στους άλλους. Η γυναίκα Κριός είναι γεμάτη αισιοδοξία και αυτό ακριβώς δίνει και στους γύρω της. Δεν υπάρχει κάτι που να τρομάζει μία γυναίκα κριό, καθώς είναι ατρόμητη. Πατά γερά στα πόδια της και το θάρρος βρίσκεται στο αίμα της. Δεν δίνει δεκάρα τι πιστεύει ο κόσμος. Αν πιστέψει εκείνη σε κάτι, θα το υποστηρίξει, ακόμα και αν χρειαστεί να τα βάλει με όλους.

Η γυναίκα κριός πιστεύει πως η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Για αυτό μην περιμένεις να σε μαχαιρώσει πισώπλατα. Αν νιώσει κάτι για εσένα, θα έρθει να σου το πει χωρίς καθυστέρηση. Δεν μπορείς να την κάνεις να αλλάξει γνώμη. Ούτε μπορείς να τη λυγίσεις και να αποδεχτεί την ήττα της. Είναι αρκετά δυνατή να υποστηρίξει τον εαυτό της καθώς και τις αποφάσεις της.

Είναι επίσης αρκετά δυνατή να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα στον κόσμο. Δεν είναι από τις καλύτερες νοικοκυρές, αλλά ξέρει και διατηρεί το σπίτι ή το χώρο καθαρό. Σαν μητέρα, είναι πολύ στοργική αλλά και αυστηρή. Μια Κριός, αγαπάει την ελευθερία, κάτι που θα θελήσει να μάθει και να διδάξει στα παιδιά της, ότι θα πρέπει να αποκτήσουν ανεξαρτησία υλική και οικονομική από νωρίς.

0444

Η γυναίκα Κριός δεν χρειάζεται κάποιον να τη φροντίζει. Μπορεί μόνη της να φροντίσει τον εαυτό της. Το θάρρος και η δύναμη που έχει είναι που την κάνουν τόσο ανεξάρτητη. Είναι γεννημένη αρχηγός, έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους, έχει τη δύναμη να υποστηρίξει τις αποφάσεις της καθώς έχει και την αισιοδοξία για να κινητοποιεί τους άλλους.

Η καρδιά της, είναι γεμάτη ευγένεια, συμπόνια και γενναιοδωρία. Πάντα βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Όταν δίνει κάτι σε κάποιον, δεν περιμένει ανταλλάγματα. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σπάνιο στους ανθρώπους. Όταν ερωτευτεί, κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κάνει τον άνθρωπό της ευτυχισμένο. Είναι ενθουσιώδης και έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για αυτόν που αγαπά. Η αγάπη της είναι γεμάτη πάθος και ζεστασιά. Πολλές φορές όμως, πέφτει σε δίχτυα σκληρών και καταπιεστικών αντρών. 

033

Εξαιτίας της ικανότητάς της να είναι αρχηγός, φροντίζει και προσέχει απίστευτα τους ανθρώπους γύρω της. Η ζεστή της καρδιά και η αισιοδοξία βοηθούν τους ανθρώπους να αισθανθούν άνετα κοντά της. Μην προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε σε ένα θηλυκό Κριό και μην την αφήσετε να σας κυριαρχήσει. Επίσης δεν θα είναι σε θέση να ανεχτούν ακραίες καταστάσεις. Δώστε τη λόγους να είναι περήφανη για σας, αλλά μην ξεχάσετε να την επαινέσετε της για το ταλέντο της. Οι προσδοκίες της είναι πολύ μεγάλες, αλλά αυτή θα σας δώσει τις διπλές ως αντάλλαγμα.

09

Θα έχετε πολλούς λόγους να ζηλέψετε όταν είστε με μια γυναίκα Κριό, δεδομένου ότι είναι πιο άνετοι με τους άνδρες παρά με τις γυναίκες. Ωστόσο, δεν πρέπει να την υποψιάζεστε, αυτό θα την πλήγωνε. Είναι κτητική, αλλά δεν της αρέσει να την κατέχουν. Θέλει την ελευθερία της και την απόλυτη εμπιστοσύνη σας. Να θυμάστε, αν εκείνη είναι αποφασισμένη για σας, δεν έχετε λόγους να αμφιβάλλετε για την πίστη και την ειλικρίνειά της.

044

Δεν είναι άπιστη αλλά ο αυθορμητισμός της μπορεί να την κάνει να παραστρατήσει. Της αρέσει το πάθος στη σχέση της, πολλές φορές προκαλεί τσακωμούς γιατί τους θεωρεί αλατοπίπερο στον έρωτα, είναι έξυπνη κάνοντας πολλές φορές το δικό της χωρίς να το απαιτεί

Ο άντρας που θα συντροφεύσει την γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Κριού πρέπει να είναι κι αυτός δυναμικός, ξεχωριστός, να έχει αυτοπεποίθηση, να υποστηρίζει τις φιλοδοξίες της, να αντέχει τα νεύρα της και την τάση της ορισμένες φορές να μιλάει απότομα, να νιώθει ότι την θαυμάζει και να τροφοδοτεί τον εγωισμό της. Της αρέσουν συνήθως οι ψηλοί άντρες, με αθλητικό αλλά και ογκώδες σώμα

032

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *