Korean Beauty και στην Ελλάδα, με το YVOIRE της LG

Από την/τον Christina Politi | 21 Δεκεμβρίου 2017

170330_YVOIRE Brochure

Στην Κορέα πνέει… άλλος αέρας ομορφιάς, σίγουρα έχετε ακούσει για αυτό που ονομάζεται KOREAN BEUTY και δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανακαλύψω –και αποκαλύψω- που οφείλεται αυτό. Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου άκουσα για το YVOIRE της LG που είναι το κορυφαίο προϊόν εκεί και το τι γίνεται με αυτό, δεν περιγράφεται. Τι κρίμα σκέφτηκα τότε, να μην το έχουμε και εμείς στη χώρα μας. Και να που η εκείνη η σκέψη μου έγινε πραγματικότητα. Επιτέλους! Τώρα μπορούμε να έχουμε και στη χώρα μας, το νούμερο ένα προϊόν από την Κορέα και να απολαύσουμε και εμείς αυτό που ονομάζεται Korean Beauty.

CAI_POST_YVOIRE_21AUGUST

Το YVOIRE λοιπόν της LG είναι μια ενέσιμη θεραπεία Υαλουρονικού Οξέως που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του και το υψηλό προφίλ ασφάλειαs μέσω κλινικών δοκιμών, είναι εγκεκριμένο από το Europe EDQM ενώ είναι υπό έγκριση από τον US FDA. Χρησιμοποιείται από το 2010 στις μεγαλύτερες κλινικές αισθητικής ιατρικής της Ασίας και τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε και στην Ευρώπη.

YVOIRE_POST_12NOVEMBER

Μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας που ζούμε όλες οι γυναίκες και τις πολλές υποχρεώσεις που έχουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αξίζουμε μια επιδερμίδα και ένα πρόσωπο ακαταμάχητο. Με το ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ Yvoire που έρχεται από την Κορέα, τώρα έχουμε την ευκαιρία. Δημιουργήθηκε μετά από 15 χρόνια ερευνών βιοτεχνολογίας από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της LG που είναι μια κορυφαία φαρμακευτική εταιρία με πωλήσεις σε πάνω από 80 χώρες ανά τον κόσμο. Η LG  αναπτύσσει και παρασκευάζει φαρμακευτικά προϊόντα πάνω απο 40 χρόνια τα οποία εξάγει σε 20 χώρες.

YVOIRE_POST_12NOVEMBER

Με την “εύχρηστη” και εργονομική σύριγγα η έγχυση του γίνεται εύκολα, άνετα και με ασφάλεια, τα προϊόντα YVOIRE είναι πλέον σε όλη την Ελλάδα -και στην Κύπρο- και μπορείτε να τα ζητήσετε στους καλύτερους Πλαστικούς Χειρουργούς και Δερματολόγους. Τα YVOIRE διατίθονται αποκλειστικά απο την CAI Pharmaceuticals και έχουν τρείς κατηγορίες, το YVOIRE classic plus χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των λεπτών ρυτίδων του προσώπου, το YVOIRE volume plus χρησιμοποιείται για τις βαθύτερες ρυτίδες και πτυχώσεις του προσώπου καθώς και για την αύξηση των χειλιών, ενώ το YVOIRE contour χρησιμοποιείται για την λιποατροφία, τον όγκο των ζυγωματικών και το οβάλ του προσώπου.

YVOIRE_POST_PORTOKALI_2OCTOBER

Σημειώνεται ότι στην παγκόσια αγορά κυκλοφορoύν ανταγωνιστικά προϊόντα του YVOIRE, όπως το Juvederm, το Restylane κ.α., παρ΄ όλα αυτά το YVOIRE έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην αισθητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική, καθώς έχει το φυσικότερο αποτέλεσμα, την μεγαλύτερη διάρκεια και το υψηλότερο προφίλ ασφάλειας λόγω της χαμηλότερης περιεκτικότητας δεσμών διασταύρωσης απο τα άλλα ισοδύναμα, παλαιότερης τεχνολογίας προϊόντα, καθώς είναι το προϊόν της νέας γενιάς.

Korean Beauty λοιπόν και στην Ελλάδα, με το YVOIRE της LG!

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. Pingback: Korean Beauty και στην Ελλάδα, με το YVOIRE της LG - CAI

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *