Lifeline Hellas: φιλανθρωπικό δείπνο και τουρνουά Golf

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 15 Ιουλίου 2019

0908

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο και τουρνουά Golf στο Γκολφ Γλυφάδας «Κ. Καραμανλής» με σκοπό την υποστήριξη των κρατικών νοσοκομείων παίδων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας. Το διοικητικό συμβούλιο του Lifeline Hellas ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό  Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, τους χορηγούς της εκδήλωσης τον κύριο και την κυρία Νίκου Σαλαπατάρα και την Κωνσταντίνα Ασπρούδη και τους δωρητές, τους φίλους ενώ παρουσιάστηκε το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει το Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.

H Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews απηύθυνε εκ μέρους της Πριγκίπισσας Αικατερίνης τον χαιρετισμό της καθώς λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων Ιωάννα Ηλιάδη ευχαρίστησε το Lifeline Hellas  και την χορηγό  Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη για το δεύτερο container με ιατρικό εξοπλισμό που προσέφεραν μέσω του Project Cure στο Άσυλο Ανιάτων.

Ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σαχίνης κατά την απονομή των βραβείων στους νικητές ευχαρίστησε τους Golfers και ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Την διοργάνωση του τουρνουά ανέλαβε η εταιρεία Golf events 18. Τα αποτελέσματα του αγώνα ήταν: Longest drive: Καβαλέκας Στέργιος. Closest to the pin: Κυβερνήτης Γιώργος. Runner up: Γκότσης Τάσος – Heard JC. 3η Θέση: Κυβερνήτης Γιώργος – Παπαδόπουλος Χάρης. 2η Θέση: Γιαννόπουλος Βασίλης. 1η Θέση: Μαρτίνος Αντρέας – Γιαννόπουλος Βασίλης.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από την Molton Brown και διασκέδασαν με τις μελωδίες του Agathis Quartet. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Όμιλος Salas, Konstantina Asproudi International Financial Consulting, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Evritos wines, Molton Brown, Golf Prive, Prosecco Gancia, Luxury Yacht Parties, Myconianluxury.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν o γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews μαζί με την σύζυγο του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Δρ. Πεσκέση καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου  Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Ανδρέας Μαρτίνος, ο κος και κα Joseph Samaan, o κος Σορώτος, ο κος και η κα Χρήστου Φιλιού, ο κος Καβαλέκας, ο κος και κα Μαρμαρίδη, ο κος Christian Thomas, ο κος Κυβερνήτης, ο  Γιάννης Πατινιώτης, ο κος Σγουμπόπουλος, η Δέσποινα Πορτοκάλη, ο Δρ. και κα Κελλάρη, ο Δρ. και κυρία Χηνιαδάκη, η Μαρίνα Αθανασιάδου, η  Ειρήνη Βασιλοπούλου, η  Μαρίλια Βαζαίου και πολλοί άλλοι.

0864

Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγο της, Γιάννη Κοντούλη

0995

Ελένη Παπαδοπούλου και Λίτσα Πατέρα

0931

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιάννης Τρίκαρδος και Έμη Λιβανίου

1065

Ο Δρ. Βασίλης Κελλάρης με την σύζυγο του και ο Δρ. Χάρης Χηνιαδάκης με την σύζυγο του και η Μαρίνα Αθανασιάδου

0962

Έμη Τρικάρδου και Ειρήνη Βασιλοπούλου

0921

Μπέττυ Ρουμελιώτη και Ιωάννα Ηλιάδη

1075

Ιωάννα Ευθυμίου και Μαρίνα Αθανασιάδου

0785

Joseph & Majd Samaan

0684

Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews με τις χορηγούς της εκδήλωσης,  Δήμητρα Σαλαπατάρα και  Κωνσταντίνα Ασπρούδη και τον Γιάννη Σαχίνης

0504

Χρήστος Φίλιος και Μαριλύ Καλαβρού

0543

κος και κα Μαρμαρίδη

0577

Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και Δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου

0640

Ελένη Αντωνιάδου

0845

Μαρίλια Βαζαίου

0894

Τζίνα Θανοπούλου και Δρ. Φαίη Πεσκέση

0496

Παυλίνα Μπιλίρη με τον σύζυγο της

0461

Λία Κεφαλογιάννη και Μάνος Ταταράκης

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *