Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι
Oscar Wilde

20 °c
Athens
26 - Ιούν - 2022

Nίκη Βίσση: “Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
7
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

niki

Η Νίκη Βίσση άνοιξε την ψυχή της, για πρώτη φορά on camera, στον Μιχάλη Πλεμμένο και στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για την τραγωδία που βίωσαν οικογενειακώς μετά τις φονικές φωτιές στο Μάτι.

Το σπίτι της αδελφής της Άννας ΒίσσηΝίκης, κάηκε ολοσχερώς όπως είναι γνωστό, ενώ λίγα λεπτά χρειαζόντουσαν για να «χαθούν» και οι δικοί τους άνθρωποι. Σύμφωνα όμως με τη μαρτυρία της Νίκης κάηκαν ακόμα δυο σπίτια από την οικογένειά της, της μητέρας της η οποία αρχικά αρνούνταν να το εγκαταλείψει και το σπίτι της αδελφής του άντρα της.

Νίκη Βίσση: “Ο δήμος είναι άφαντος, δεν ξέρουμε πού πρέπει να απευθυνθούμε! Έκκληση για βοήθεια στο Μάτι και ενημέρωση”

Η Νίκη βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη μαζί με την αδελφή της, Άννα Βίσση, και την κόρη της όταν ξέσπασε η φωτιά στην Ανατολική Αττική. «Πήρα τον άντρα μου, μου λέει «Καιγόμαστε!» και μου το κλείνει. Η φωτιά πέρασε τη Μαραθώνος σε λεπτά. Κάθε φορά που προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους η φωτιά έφτανε όλο και πιο κάτω. Έμαθα ότι το σπίτι μου καίγεται από την κουμπάρα μου, η οποία άφησε κατά λάθος ανοιχτό το τηλέφωνο και φώναζε ότι καίγεται το σπίτι του Μπούφη. Δεν μπορείς να φανταστείς αυτή την αγωνία αν έφυγαν τα παιδιά, αν έφυγε ο άντρας μου. Ευτυχώς που πήγαν προς τη Νέα Μάκρη, έτσι σώθηκαν.

Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Ζω μια απώλεια, θρηνώ όλες αυτές τις αναμνήσεις όλων αυτών των ετών. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τίποτα, ούτε ένα βίντεο των παιδιών μου. Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή. Τίποτα δεν μας έμεινε. Ευτυχώς υπάρχουν οι αδερφές μου, έχω διαπιστώσει ποιοι είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και ποιοι όχι. Μου έχει μείνει ένα δωματιάκι, μια αποθήκη στον κήπο που την έχω φτιάξει λίγο για να μπορέσω να μείνω», εξομολογήθηκε με γεμάτα μάτια αλλά και εσωτερική οργή για τους υπεύθυνους η Νίκη Βίσση.

Δείτε την συγκλονιστική περιγραφή στο απόσπασμα:

http://www.peoplegreece.com/article/niki-vissi-perigrafi-tis-dramatikes-stigmes-pou-ezisan-sto-mati-eniosa-pos-mou-viasan-tin-psichi/

Σχόλια για αυτό το άρθρο

Κλείστε διακόπες με σκάφος απο την BednBlue.com και λάβετε έκπτωση χρησιμοποιώντας το κούπονι: cosmopoliti

BedNBlue