O Γιάννης Ασλάνης απαντά σε 10 + 1 ερωτήσεις

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 8 Ιανουαρίου 2020

IMG_6019

Είναι άκρως γοητευτικός, classy, ευγενικός, με μόρφωση, ήθος, παιδεία, γνώστης του savoir vivre, ευπαρουσίαστος αξιοπρεπής, κοινωνικός, αρχοντικός, με παράστημα που του προσδίδει επί πλέον κύρος και εκτόπισμα,σοβαρός, μετρημένος, καλοντυμένος, υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας. Ένας πραγματικός gentleman! O comme il faut γενικός διευθυντής, Γιάννης Ασλάνης, του πολυτελούς πεντάστερου superior Mediterranean Palace Hotel – το διαχρονικό στολίδι που βρίσκεται στο Λιμάνι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης- διακρίνεται για την αξιόλογη δουλειά που επιτελεί, διευθύνοντάς το με απόλυτη επιτυχία και ευρυθμία  χάρις στις άριστες γνώσεις του- έχει κάνει μεταπτυχιακά στα χρηματοοικονομικά στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στο Birmingham- την ικανότητα  και την πείρα του! Επιλύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν ανακύψει με αποτέλεσμα να μην έχει αναφερθεί ή ακουστεί το παραμικρό παράπονο από τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες του. Απεχθάνεται στους ανθρώπους την υπεροψία, το ψέμα και την αγένεια και εκτιμά την ειλικρίνεια, το σεβασμό και το φιλότιμο. Στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που διαθέτει, προτιμά να τον μοιράζεται με φίλους συζητώντας  πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και να ασχολείται με τα παιδιά του, τα χαριτωμένα  του τρίδυμα και την πανέμορφη κόρη του. Ζει ευτυχισμένος στο πλευρό της φινετσάτης γυναίκας του Γλύκας Δεδέογλου και είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και ξεχωριστά ζευγάρια της Θεσσαλονίκης, παράδειγμα προς μίμηση! Με την ευγένεια που τον διακρίνει απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

– Ως γενικός διευθυντής του υπερπολυτελούς πεντάστερου superior ξενοδοχείου Mediterranean Palace Hotel των Luxury Hotels μίλησε μου για τις αρμοδιότητες σου.

Έχω την συνολική ευθύνη λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αυτό έχει να κάνει με οικονομικά στοιχεία, τιμολογιακή πολιτική, συντονισμό των τμημάτων, τον καθορισμό της «εικόνας» του ξενοδοχείου, την φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε στην αγορά. Αλλά το βασικότερο ίσως, είναι η καθημερινή προσπάθεια δημιουργίας συναδελφικού «κλίματος» μεταξύ των ανθρώπων μας, που αποτελούν όλοι αναπόσπαστο κομμάτι μιας αλυσίδας, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων μας και την δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας φιλοξενίας.

IMG_6021

  1. Πόσες ώρες την ήμερα δουλεύεις;

Προσπαθώ να δουλεύω όσες ώρες χρειάζεται, ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του Mediterranean Palace. Έχουμε «χτίσει» μια αξιόλογη ομάδα συνεργατών που όλοι μαζί διασφαλίζουμε το άριστο επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης των φιλοξενουμένων μας. Η ενεργή συμμετοχή των στελεχών μας στις αποφάσεις λειτουργίας του ξενοδοχείου, η εμπειρία τους, η ομαδικότητα που τους διακατέχει, ο σεβασμός στα ανθρώπινα συναισθήματα που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας, μου επιτρέπουν να μην αφιερώνω ατέλειωτες ώρες στο γραφείο μου.

  1. Πες μου τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο;

Καλοκαιρινές διακοπές με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου,

Ταξίδια με φίλους,

Ουζάκι κοντά στη θάλασσα με παρέα και κουβέντα.

  1. Κάνεις δουλειές του σπιτιού;

Φυσικά! Αυτό που με ικανοποιεί ιδιαίτερα, όμως, είναι το πλύσιμο των πιάτων.

  1. Φροντίζεις την εμφάνιση σου;

Προσπαθώ… όσο μου το επιτρέπουν τα πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο!

  1. Κάνεις κάποιο σπορ;

Πηγαίνω γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, τα τελευταία δύο χρόνια.

56182454_10218308269954777_8087800701180182528_n

  1. Τι αυτοκίνητο έχεις και τι αυτοκίνητο θα ήθελες να έχεις;

Έχουμε ένα Mercedes A180 και ένα Peugeot 7θεσιο (είμαστε μεγάλη οικογένεια). Δεν μπορώ να απαντήσω στο τι αυτοκίνητο θα ήθελα να έχω… δεν με απασχολεί… Το αυτοκίνητο το θεωρώ απλά ένα μεταφορικό μέσο που θα το χρησιμοποιήσω ως εργαλείο για να μου καλύψει τις ανάγκες που κάθε  χρονική στιγμή έχω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις μου σε ότι αφορά την ασφάλεια των επιβατών.

  1. Ποια διάσημη θα ήθελες να καλέσεις σε δείπνο και γιατί;

Την Michelle Obama για να την πείσω να μου συστήσει τον άντρα της!

  1. Ποιο είναι το ακριβότερο δώρο που έχεις κάνει σε μια γυναίκα;

Ένα ταξίδι έκπληξη με εμένα φυσικά!

  1. Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Τίποτα! Είναι μια υπέροχη πόλη να ζεις. Ίσως, λίγο την νοοτροπία κάποιων ανθρώπων που με την στάση τους χαλάνε την μεγάλη εικόνα.

  1. Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Τα μικρά πράγματα σε κάνουν ευτυχισμένο…

10407380_767914656619650_3045551905920806683_n

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *