”Σε τραβάω σαν γυναίκα, σαν φωνή ή σαν σεξ;”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 6 Αυγούστου 2019

rita sakis

Αυτές οι σπάνιες φωτογραφίες είναι από το περιοδικό ”Τηλεθεατής’, Μάρτιος του 1992! Η Σεμίνα Διγενή πείθει την αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου να δώσει συνέντευξη στον ”ωραίο και ανερχόμενο νέο τραγουδιστή’Σάκη Ρουβά, με συντονισμό και επιμέλεια από τον Μάκη Τσιλιμιδό, ο οποίος φαίνεται και στη φωτογραφία μαζί τους. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του περιοδικού, με την Ρίτα να καταφθάνει πρώτη, ενώ ο Σάκης άργησε μία ώρα, λόγω κίνησης.
Ο Σάκης αναλαμβάνει το ρόλο του δημοσιογράφου και μεταξύ άλλων ρωτάει την Ρίτα, που νομίζει ότι οφείλεται το σεξουαλικό πρόβλημα των Ελλήνων, σύμφωνα με έρευνα, και εκείνη απαντά ότι φταίει η πολιτική κατάσταση της χώρας. ”Σ’ αυτό τον τόπο θα τα άλλαζα όλα, θα έδινα ψωμί στο λαό να τρώει και στους τραγουδιστές δουλειά, γιατί φέτος πάνε πολύ άσχημα τα πράγματα…Αν μοίραζαν πολιτικά αξιώματα στους τραγουδιστές, εγώ θα ήμουν πρωθυπουργός, αντιπρόεδρος η Άντζελα Δημητρίου, η Βίκυ Μοσχολιού υπουργός οικονομικών, δημόσιας τάξης ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, δικαιοσύνης ο Αντύπας, εθνικής αμύνης ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Σταμάτης Γονίδης δημοσίων έργων και νέας γενιάς, οπωσδήποτε ο Σάκης Ρουβάς. Τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση θα λέει κανένα τραγούδι και θα διασκεδάζει τον κόσμο” δηλώνει η Ρίτα.

ritasakis2

Πού οφείλεται η ζωντάνια σου;’‘ ρωτά ο Σάκης και η Ρίτα χωρίς φόβο απαντά ”Στην καλή ζωή που κάνω, στις δίαιτες και στις ενεσούλες που μου κάνει ο γιατρός μου για να είμαι πάντα φρέσκια και νέα’‘. Δηλώνει ακόμη, ότι της αρέσει ο άντρας ο μελαχρινός, ο ανδροπρεπής με το θεληματικό πηγούνι, ότι τη φλερτάρουν συνέχεια, όλες τις ώρες, και δίπλα στον Σάκη αισθάνεται σαν 20 χρονών. Η Ρίτα δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και ρωτάει ποια κορίτσια αρέσουν στο Σάκη. ”Μ’αρέσουν τα κορίτσια που έχουν τρέλα, και οι γυναίκες που έχουν λάμψη, όπως της Ρίτας που δεν μπορεί να τη σβήσει κανείς.” Η Ρίτα δεν μένει μόνο σε μία ερώτηση και συνεχίζει. ”Σε τραβάω σαν γυναίκα, σαν φωνή ή σαν σεξ;”

Σάκης: Σαν σεξ…δεν μπορώ να πω…αλλά εκείνο που με ”τραβάει” στη Ρίτα, είναι ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλές γυναίκες να τη ζηλεύουν…” . 

sakisrita3
Στο τέλος ο Σάκης λέει: Η Ρίτα Σακελλαρίου είναι μία. Έχεις γίνει ”ανάγκη” πλέον στον κόσμο..
Ρίτα: Κι εγώ σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά, να ανέβεις ψηλά και να σ’ έχει και σένα ”ανάγκη” ο κόσμος.

Τα χρόνια που πέρασαν από τη συνέντευξη, έδειξαν ότι η ευχή της Ρίτας στο Σάκη έπιασε. Μας έγινε αναγκαίος. Γιατί ο κόσμος έχει ”ανάγκη” από προσωπικότητες και φωνές αυθεντικές, όπως είναι ο Σάκης. όπως ήταν η Ρίτα..

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. ανώνυμΟΣ

    2019/08/06 στις 13:31

    Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ..

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *