Είναι το ταίρι σου; Κάνε το τεστ και θα το μάθεις

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 13 Ιανουαρίου 2020
Προηγούμενη σελίδα2 από 2Επόμενη σελίδα

000000

Αν απάντησες περισσότερα 1:
Εμείς ταιριάζουμε, σαν δυο σταγόνες ίδιες μοιάζουμε. Ο ένας συμπληρώνει την κουβέντα του άλλου. Μπορείτε να καταλάβετε τι απασχολεί το ταίρι σας σε χρόνο μηδέν. Στη σχέση σας αυτή δεν χωρούν ζήλιες και εγωισμοί, αφού νιώθετε ολοκληρωμένοι μόνο μέσα από την ευτυχία του άλλου. Μια σχέση ονειρική σαν εκείνες που θα ήθελαν όλοι να έχουν σε αυτήν τη ζωή. Καλό είναι βέβαια να προσπαθείτε να έχετε και ζωή έξω από τη σχέση σας. Είναι σημαντικό για να παραμείνετε ο εαυτός σας και να ανανεώνετε συνεχώς την ωραία σας σχέση.
Αν απάντησες περισσότερα 2:
Σαν το σκύλο με τη γάτα! Κλασική περίπτωση ζευγαριού που μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Δεν μπορείτε να βρείτε ένα λεπτό ησυχίας, να καθίσετε ήρεμα κι ωραία, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Όλο και κάτι θα προκύψει, μια κουβέντα και θα καταλήξετε πάλι να σκοτώνεστε λίγο πριν καταλήξετε και πάλι στο κρεβάτι. Πολλές φορές είναι αυτή ή έντονη αντίθεση που δίνει ζωή στη σχέση. Θα έπρεπε όμως ίσως να ψάξετε και για άλλα στοιχεία πέρα από το πάθος και την αντιπαλότητα που σας δένουν, γιατί αυτά κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Κανείς άνθρωπος δεν αντέχει για πολύ καιρό με όλες του τις αισθήσεις τεταμένες σαν να περιμένει να αποκρούσει επίθεση!
000000000
Προηγούμενη σελίδα2 από 2Επόμενη σελίδα
Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *