To “Corfu Palma Boutique Hotel” καινοτομεί και φέτος με Mixology Infusion Art Cocktails

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 26 Ιουνίου 2019

1342

Είναι γνωστό ότι το μοντέρνο Corfu Palma Boutique Hotel στη Δασιά αποτελεί μια ενδεδειγμένη επιλογή για όλους τους επισκέπτες που επιζητούν το καλύτερο για τις διακοπές τους μέσα σε μια πολυτελή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και αύρας. Ολάνθιστοι κήποι, μοναδική πισίνα με pool bar και restaurant, εξωτερικό τζακούζι, υπερσύγχρονο fitness center, μοντέρνο Spa, απολαυστικό εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, tailor made bar συνθέτουν όλα μαζί την ποιοτική, ξεχωριστή και διαφοροποιημένη πρόταση φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο κάθε χρόνο καινοτομεί με αποτέλεσμα να συνεχίζει τις σημαντικές διακρίσεις του όπως στα World Luxury Hotels Awards.

Μας επιφυλάσσει πλέον μια νέα έκπληξη που έχει ήδη ενθουσιάσει τους πελάτες και επισκέπτες του. Το Corfu Palma Boutique Hotel καινοτομεί δυναμικά έχοντας εισαγάγει και προσδώσει Mixology Infusion Identity στο lobby bar του ξενοδοχείου. Μια νέα Bar List η οποία περιέχει μια σειρά από μοναδικά Infused Cocktails με συνταγές βασισμένες σε αυθεντικά τοπικά συστατικά και προϊόντα. Τεχνικές που καταλήγουν σε μείξεις όπως με Ιnfused Μetaxa Οlive Τree Chips, Olive Οil Washed Gin, Banana Infused Ouzo κτλ. που εκπλήσσουν σε γεύση και παρουσίαση.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Ιωαννίδης σημειώνει:

«Όντας ένα αυθεντικό Design Boutique Hotel είναι σημαντικό να βρισκόμαστε πάντα βήματα μπροστά στην ξενοδοχειακή μας πρόταση και υπηρεσία σε όλα τα επίπεδα. Οι πελάτες μας έχουν ενδυναμωμένη ξενοδοχειακή παιδεία και διεθνείς παραστάσεις ταξιδεύοντας συνεχώς ανά τον κόσμο. Ως εκ τούτου θελήσαμε με την ιδιοκτήτρια Παναγιώτα Πάλλη να «ξεφύγουμε» από την κλασσική λειτουργία ενός hotel bar διαβλέποντας ότι το ευρωπαϊκό ξενοδοχειακό bar management διαφοροποιείται και εξελίσσεται περαιτέρω. Από τα μέσα Απριλίου το Palma Lobby bar απέκτησε και ταυτότητα δημιουργίας Authentic Mixology Infused Cocktails κάτι το οποίο δεν βρίσκουμε εύκολα. Mixology Art Signature Cocktails, Fizzy Cocktails και Classics «απογειώνουν» την bar list μας. Η όποια πρόταση ή νέο concept συνεπάγεται πάντα μια αξιόλογη και δυνατή ομάδα συνεργατών. Όλη η ομάδα είναι πάντα πανέτοιμη να προσφέρει μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία!».

Αναμένονται και άλλες εκπλήξεις! Μην διστάσετε να το επισκεφτείτε!

1341Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου  Γιώτα Πάλλη
1343
Ο Chef Αρίστος Μέγκουλας με τον Διευθυντή του ξενοδοχείου Σπύρο Ιωαννίδη

1344
Λευτέρης Μποζίκης, Άρης Σαλβάνος, Νίκος Τσιλογιαννόπουλος

Ο παράδεισος στην Κέρκυρα έχει όνομα: Corfu Palma Boutique Hotel

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/06/26 στις 11:21

    Όμορφο ξενοδοχείο! Είδα και το προηγούμενο άρθρο, υπέροχος κήπος και ωραίοι πίνακες στα δωμάτια. Η δασιά είναι μακριά από το λιμάνι;

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *