To Keeppet ήρθε και είναι Ελληνικό

Από την/τον Christina Politi | 5 Απριλίου 2016

keeppet_logo_screen

Έχεις κατοικίδιο και θες να πας διακοπές; Τέρμα η γκρίνια της μαμάς, ένας keeper θα το φιλοξενήσει στο σπίτι του όσες μέρες λείψεις! Η νέα πλατφόρμα Keeppet (www.keeppet.gr) ενώνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με φιλόζωους keepers που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας!

Keeppet_resultspage Έχοντας συμπληρώσει 4 μήνες εμπορικής λειτουργίας η νέα online υπηρεσία Keeppet έχει ήδη προσφέρει μέσω των keepers της περισσότερες από 400 νύχτες φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα όπως σκύλους, γάτες και … ένα ινδικό χοιρίδιο! Το Keeppet γεννήθηκε ως ιδέα όταν οι ιδρυτές του ήρθαν ξανά και ξανά αντιμέτωποι με το πρόβλημα σε ποιον θα αφήσουν το σκύλο τους τις μέρες που θα πάνε διακοπές. Έχοντας εξαντλήσει την υπομονή της μαμάς τους και των φίλων τους, σκέφτηκαν τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου να βρει online, απλά και γρήγορα, φιλόζωους ιδιώτες που μένουν κοντά του και είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν το ζωάκι του στο σπίτι τους!

Έτσι δημιούργησαν την πλατφόρμα www.keeppet.gr όπου αν έχεις κατοικίδιο κάνεις αναζήτηση με βάση τις ημερομηνίες θα λείψεις, την περιοχή που μένεις και το είδος του ζώου σου (σκύλος, γάτα, ψαράκι, πουλάκι) και εμφανίζονται τα προφίλ των διαθέσιμων keepers όπως ονομάζονται, που θα το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσες μέρες λείψεις.

Μπορείς να δεις εκατοντάδες προφίλ, να διαβάσεις τις πληροφορίες που δίνουν οι keepers για την εμπειρία τους με τα ζώα, να δεις κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες, και να επιλέξεις τον ιδανικό keeper για το ζωάκι σου. Κάνεις κράτηση online, γνωρίζεις τον keeper και τη μέρα που θα φύγεις αφήνεις το κατοικίδιό σου σε καλά χέρια!

homepage

Σήμερα στην πλατφόρμα έχουν γραφτεί περισσότεροι από 300 keepers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που φιλοξενούν τα κατοικίδια στο σπίτι τους και τα φροντίζουν σαν να ήταν δικά τους όσο λείπει ο ιδιοκτήτης. Οι keepers ορίζουν μόνοι τους την αμοιβή τους και εκτός από το σπίτι και την προσωπική φροντίδα, προσφέρουν στα κατοικίδια βόλτες, πολλή αγάπη και πολλά χάδια!

Όλες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών, κτηνιατρική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα του Keeppet ελέγχει και επαληθεύει τα στοιχεία των keepers ενώ σε κάθε προφίλ μπορεί κανείς να δει στατιστικά και κριτικές.

Μετά το πετυχημένο λανσάρισμα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι υπηρεσίες του Keeppet επεκτείνονται σε 7 νέες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, τις Ιωάνννινα, Λάρισα, Βόλο, Πάτρα, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Χανιά, όπου έχουν ήδη ανοίξει οι εγγραφές για keepers!

Ιδρυτές του Keeppet είναι τρεις νέοι Έλληνες …40ρηδες με πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε marketing, χρηματοοικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων καθώς και στην ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής. Ως νεοφυής ελληνική επιχείρηση, το Keeppet στεγάζεται στο Orange Grove, την επιχειρηματική θερμοκοιτίδα της Ολλανδικής πρεσβείας, και πρόσφατα διακρίθηκε στον επιχειρηματικό διαγωνισμό “The Squeeze” που διοργάνωσε η πρεσβεία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κερδίζοντας ένα από τα δύο βραβεία του διαγωνισμού. Στην καρδιά του Keeppet βρίσκεται η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα καθώς η πλατφόρμα στηρίζει τη μη κερδοσκοπική φιλοζωϊκή οργάνωση Dog’s Voice (www.dogsvoice.gr) και δίνει τόσο στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων όσο και στους keepers τη δυνατότητα να κάνουν δωρεές προς τη φιλοζωϊκή, ως μέρος της διαδικασίας κράτησης.

https://www.facebook.com/keeppetgreece

keeppet_photo

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *