Versus travel: εντυπωσιακή παράσταση στο Παλλάς με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Ιουνίου 2016

ΦΩΤΟ 7

Το σύνθημα δίνεται και η παράσταση αρχίζει με το Versustravel να διοργανώνει μια υπερπαραγωγή στο θέατρο Παλλάς για όλους τους ταξιδιώτες που το επιλέγουν και το στηρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους εδώ και χρόνια.

ΦΩΤΟ 6
Πρωταγωνιστής στη μεγάλη βραδιά που διοργάνωσε το διεθνές ταξιδιωτικό γραφείο ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος παρουσίασε μεταξύ άλλων την εκδήλωση, τραγούδησε και ξεσήκωσε με τη χαρισματική του ικανότητα, τα ξεκαρδιστικά του αστεία και τα τραγούδια του το κοινό που παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωση.
Η συμμετοχή των ταξιδιωτών του Versus ήταν εντυπωσιακή γεμίζοντας πλήρως το θέατρο Παλλάς, τη χωρητικότητα του οποίου οι διοργάνωνες αύξησαν τοποθετώντας καθίσματα ακόμα και στο πιτ της ορχήστρας. Η όλη εκδήλωση έδωσε μια ταξιδιάρικη νότα στον ιστορικό χώρο της Αθήνας. Την παράσταση, η οποία χαρακτηρίστηκε σαν μια από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τουριστική εταιρεία, πλαισίωσαν και άλλα δρώμενα όπως τα κρουστά της ομάδας «Ηχόδρασης»του Νίκου Τουλιάτου, εναέριοι χορευτές και ακροβάτες, μεταξύ των οποίων και ολυμπιονίκες μας, μπαλέτο από χορευτές που εκτέλεσαν αποσπάσματα κλασικού έργου Paquita εντυπωσιακή ομάδα χορευτών φλαμένγκο και άλλες πολλές εκπλήξεις που περίμεναν τους παρευρισκόμενους.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ευάγγελος Κατσιμίχας με μια χαρακτηριστική άνεση επικοινωνίας και αμεσότητας με το κοινό και ένα συναισθηματικό λόγο που συγκίνησε, ευχαρίστησε τους ταξιδιώτες του Versus που βρίσκονται δίπλα του τόσα χρόνια.

ToVersustravel» τόνισε μεταξύ άλλων, «είναι μια ανθρώπινη επαφή και όχι μια ανθρώπινη σχέση. Ένας διαφορετικός κόσμος όπου ο ταξιδιώτης αποκτά υπόσταση, βρίσκεται στο επίκεντρο και δεν αντιμετωπίζεται σαν πελάτης» ενώ έδωσε έμφαση στο ότι το Versus ένας κόσμος στον οποίο κυριαρχεί η ποιότητα, τα εξειδικευμένα προγράμματα με εξασφαλισμένες αναχωρήσεις και υψηλού επιπέδου ξεναγήσεις από έμπειρους αρχηγούς, οι πρωτοποριακές παροχές και πάνω από όλα η προσοχή στον ταξιδιώτη.
Στην ομιλία του επίσης ανέδειξε τη διαφορετική αντίληψη του Versus στο σχεδιασμό των προγραμμάτων και την επιλογή των τέλειων πτήσεων πάντα με τις μεγαλύτερες και επώνυμες αεροπορικές εταιρείες. Σημαντικό γεγονός είναι η προσπάθεια να συμπεριληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες τοπικές δραστηριότητες και είσοδοι, έτσι ώστε ο ταξιδιώτης να έχει προκαθορισμένο κόστος από την αναχώρηση του χωρίς κρυμμένα κόστη και υπερχρεώσεις τοπικά.
Τη βραδιά τίμησαν με τη συμμετοχής τους επώνυμοι πελάτες του Versus από τον καλλιτεχνικό , πολιτικό και επιστημονικό κόσμο οι οποίοι εκφράστηκαν με πολύ ζεστό τρόπο για την ποιότητα των υπηρεσιών του VersusTravel, κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα και από τους παρευρισκόμενουςταξιδιώτες του, όταν ο Γιάννης Ζουγανέλης τους παρότρυνε να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στα ταξίδια με το Versus. Μετά το τέλος της επετειακής υπερπαραγωγής του Versustravel κληρώθηκαν πλούσια δώρα και δόθηκε δεξίωση στο ιστορικό φουαγιέ του Παλλάς.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση του VersusTravel στις 4 Ιουνίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη. Μερικές πληροφορίες Το Versustravel εκδίδει ταξιδιωτικούς οδηγούς στα Ελληνικά που δίνει δωρεάν στους ταξιδιώτες του για τους προορισμούς που επισκέπτεται.
Συνολικά, πέντε μεγάλοι κατάλογοι – βιβλία με 810 σελίδες, παρουσιάζουν τα καλοκαιρινά και φθινοπωρινά προγράμματα του Versus στα εξώφυλλά των οποίων φιγουράρουν γυναικεία πρόσωπα και μορφές. Από το απλό αιγαιοπελαγίτικο νησί μέχρι την κρουαζιέρα της Ανταρτικής.
Φυσικά όλα τα παραπάνω, οι φίλοι ταξιδιώτες μπορούν να τα βρουν στην νέα μας ιστοσελίδα, από τις πιο σύγχρονες στην ελληνική τουριστική αγορά με την δυνατότητα του onlinebooking από τον χώρο του, χωρίς μετακινήσεις.

ΦΩΤΟ 1

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΠΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

ΦΩΤΟ 2
ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΠΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

ΦΩΤΟ 3
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΠΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ

ΦΩΤΟ 4

 

ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ, ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΕΤΡΑΤΖΑ

ΦΩΤΟ 5
ΤΖΙΝΑ ΤΣΑΝΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *