Βροχή τα Ροδοπέταλα στο Golden Hall

Από την/τον Christina Politi | 5 Νοεμβρίου 2013

-10-e1383667057883-1024x611

Ένας μήνας με τη γυναίκα σε πρώτο πλάνο ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό fashion show στο Golden Hall στο πλαίσιο της ενέργειας We Love Women.Ένα catwalk, 29 μοντέλα και η Βίκυ Καγιά υποδέχτηκαν τους επισκέπτες του Golden Hall σε ένα μοναδικό catwalk που παρουσίασε τις τάσεις του χειμώνα 2013/ 2014 που θα ντύσουν τη γυναίκα από το πρωί μέχρι το βράδυ, με την επιμέλεια του Fashion Workshop by Vicky Kaya και παρουσία της Βίκυς Καγιά.

ΦΩΤΟ 2 

Το κοσμοπολίτικο look από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Παρισιού και του Μιλάνου βρέθηκε στο Golden Hall,  αποτυπωμένο από επιλεγμένα κομμάτια των καταστημάτων  που φιλοξενούνται εκεί. Το Golden Hall στηρίζει τη δράση του ιδρύματος «Αμυμώνη», που συμμετείχε και αυτό στην γιορτή αυτή προσφέροντας ένα δώρο που ετοίμασαν τα παιδιά που φιλοξενούνται από αυτό σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

ΦΩΤΟ 12

ΦΩΤΟ 11

ΦΩΤΟ 5 

Η ενέργεια We Love Women κορυφώθηκε με ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε μετά το fashion show, ενώ ο χώρος κατακλύστηκε από τα ροδοπέταλα που έπεφταν «βροχή», επισφραγίζοντας τη γιορτή αυτή.

ΦΩΤΟ 9

Χρυσούλα Κέρος

ΦΩΤΟ 8

ΦΩΤΟ 7

Εύη Κλαουδάτου, Βαλέρια Ταράντο, Μικαέλα Δόξα

ΦΩΤΟ 4

ΦΩΤΟ 3(1)

ΦΩΤΟ 1

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *