Το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Δεκεμβρίου 2017

0983

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας  Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco  Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους χορηγούς και κυρίως την κύρια χορηγό της βραδιάς  Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, πως και τους μεγάλους δωρητές της χρονιάς , την  Αλεξάνδρα Μαρτίνου, τον  Ανέστη Ιωαννίδη και την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Ελένη Μπούση, φίλη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και Πρόεδρο του Hippocratic Cancer Research Foundation στην Αμερική, στην ομιλία της τόνισε την δύναμη της φιλανθρωπίας και την μεγάλη προσπάθεια της για ένα καλύτερο μέλλον.

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός και η επιτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο Διευθυντής της Μονάδας Νεογνών του νοσοκομείου παίδων Π. & Α Κυριακού Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος ευχαρίστησε για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 500.000 ευρώ που έλαβε το Lifeline. Η Διευθύντρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» Δρ. Μαργαρίτα Τζάκη ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά και την συνεχή του υποστήριξη  στις σοβαρές ανάγκες του νοσοκομείου.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η ΄Εμη Τρικάρδου και διασκέδασαν με το μουσικό πρόγραμμα της θεατρικής παράστασης «Μολυβένιος Στρατιώτης» της Μαριάννας Τόλη και τον βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη. Την εκδήλωση παρουσίασε η Κατερίνα Λέχου. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια της Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της  Πριγκίπισσας  Μπέττυ Ρουμελίτη. Παρευρέθησαν επίσης o Επίτιμος Πρεδρος του οργανισμού Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο  Γιάννης Σαχίνης, η Φλερ Ποταμιάνου, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπολου, η ΄Ερση Τσακίρογλου, η  Ρόη Κωσταντά, η  Νάσια Παπαμανλη, και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόξενος της Αιγύπτου  Hanan AbdAllah, ο  Κωνσταντίνος και η Γέλη Αγγελοπολου, η  Λίζα Έβερτ, η Λίτσα Λάβδα, ο  Θεδωρος Τρύφων, ο Ανδέας Ποταμιάνος, ο κος και η κα Γιώργου Τσαβλίρη, ο Καθηγητής Δρ. Στράντζαλή και ο Καθηγητής Δρ. Παπασιδέρης, ο Γιώργος Τσακίρογλου, ο κος και η κα Γιάννη Ιγγλέση, ο  James Charles, ο  Ιωάννης Αλεξόπουλος, η  Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος και η κα Μίκη Modiano, η οικογένεια Αττάλα, η Μαρίνα Γιαβρόγλου, ο Απόστολος και η Ρόδη Κράτσα, η Νάντα Γερουλάνου, ο κος και η  κα Ευγένιου Πιέρρη, η Δώρα Δημοπούλου, η Ναλίτα Καρρέρ, ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Μαρίζα Φασιανού, η Δρ. Λυδία Μουζάκα, ο κος και η κα Μορντώ και πολλοί άλλοι.

0124  Ανέστης Ιωαννίδης, Άννα Μαρία Ρογδάκη και Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος

0966

Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Καθηγητής Dr. Γεώργιος Στράντζαλης

0977

Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Καθηγητής Dr. Χρήστος Παπασιδέρης, Έμυ Λιβανίου

0301

Δρ. Αντζι Μαργαρίτη Andrews, David Andrews, Νάντα Γερουλάνου, Λίζα Έβερτ

0375

Σίσσυ Παυλοπούλου, η χρυσή χορηγός της βραδιάς Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

0442

Ευγένιος Πιέρρης, Παναγιώτης Παπασταύρου, Φλερ Ποταμιάνος,

0119

Κατερίνα Λέχου, Γιάννης Καζανίδης

0456

Λίτσα Λάβδα και Έρση Τσακίρογλου

3.Γιώργος Ντάβλας, Ρόη Κωνσταντά

0471

Φαίη Πεσκέση, Γιώργος και Ζωή Τσαβλίρης

0484

Δρ, Φωφη Καμποσιώρα, Κων/νος και Γέλη  Άγγελοπουλου με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

0610

O κος και η κα Γιάννη Ιγγλέση

0678

O εγγονός της Πριγκίπισσας Αλέξανδρος με τα παιδιά

0689

Φλερ Ποταμιάνου και Μαρίζα Φασιανού

0695

Δρ. Φαίη Πεσκέση με τον σύζυγο της κ. Παπαδόπουλο και τον Απόστολο και Ρόδη Κράτσα

1021

Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Δρ Φώφη Καμποσιώρα, Αλέξανδρος Ρήγας

0921

Ειρήνη Βασιλοπούλου , Νάσια Παπαμανώλη

1008

Λίζα Έβερτ, Μαργαρίτα Τζάκη, Γιάννης Παπαδάτος και Φλερ Ποταμιάνου

1035

Ελένη Μπούση και Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος

0390

Η χρυσή χορηγός της βραδιάς Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την Σίσσυ Παυλοπούλου και τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο

0942

Νίκος Ποιμενίδης, Αγγελική Κουζούμη και Γιάννης Σαχίνης

0645

Πριγκίπισσα Αικατερίνη και Ελένη Μπούση

0820

Η χρυσή χορηγός της βραδιάς Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

 

1142 – Νίκος Φλώρος και Νίκος Μπαντούνας

1135

Παναγιώτα Τσίτσικα, Παναγής Τρίκαρδος και Έμη Τρικάρδου

0983

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων. 

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Medical Antiaging, Αναγέννηση, Zeus & ΔΙΟΝΕ, Hotel Porto Rio & Casino, Grande Bretagne, Divani Hotel, Martix, New Hotel, Epirotiki lines, Οδοντική Ανάπλαση, St. George Lycabettus, Alpino Cuisina Italian, Κυρία Βούλα Σαραντάρη, Δρ. ΄Αντζι Μαργαρίτη Andrews.  Hilton, Mayor, Bollicine Mykonos, Le Spa, Meizu, Kessaris, Attica, Σοφία Πετροπούλου, Σοφία Θεοδωροπούλου, ξενοδοχείο «Ανεμόλια», Ξενοδοχείο «Βυζαντινό», Δάφνη Βαλέντε, Οίκος Λάσκαρης, Κωσταρέλος, Valtadoros, Chara Lebessi, Lena Katsanidou, Vrettos Vrettakos, Βασίλης Ζούλιας, Joel, Κοσμηματοπωλείο Μπαντούνας, Erifilli Haute Couture,Byzantino Boutique Hotel,  Brainstorm, και πολλοί άλλοι.

Τα δώρα από τους Έλληνες σχεδιαστές επιμελήθηκε η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Δημοσιογράφος  Άντα Ηλιοπολου.

Χρυσή χορηγός της βραδιάς ήταν η Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την εταιρεία της AS Marine.

Επίσης, υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Motoroil, Evritos, Troupis Winery, κτήμα Αβαντίς, Παράγκα Sparkling, Beat be spoke events and services, Artemide, Ένωση Γυναικών Πάτρας, Diamond events, Navios Maritime Holdings, Βίκος, Tricardos Group, Ελληνοεκτυπωτική, Davlas & Partners, Design & Pleasure.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *