Βόλτα στην Ακρόπολη με τον Άρη: The Acropolis Selfie Tour!

Από την/τον Christina Politi | 8 Μαρτίου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

IMG_5348

Δεν καταλαβαίνω εφόσον η Αθήνα είναι ο απόλυτος προορισμός για διακοπές παγκοσμίως, για μας είναι ένας νταλκάς και με την πρώτη ευκαιρία την κάνουμε. Ετσι σήμερα ανταλλάξαμε νωρίς νωρίς μηνύματα με το early bird Άρη Καβατζίκη και συμφωνήσαμε να πάμε για περπάτημα.

IMG_5346 IMG_5435

Ξεκινήσαμε από Πλάκα, Θησείο, κάναμε το χωματόδρομο (και απόλυτη σκυλοβόλτα που ξεκινάει από το ωραιότερο σπίτι του κόσμου και καταλήγει στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου) και έτσι όπως χαζεύαμε την Ακρόπολη αναρωτηθήκαμε..πόσα χρόνια έχουμε να ανέβουμε. Έχετε μετρήσει πόσες φορές έχει ανέβει ο καθένας μας στην Ακρόπολη; Σκούζουμε για την Ακρόπολη, για την κλεμμένη Καρυάτιδα , φουσκώνουμε από υπερηφάνεια για τους αρχαίους ημών πρόγονους αλλά παίζει να έχουμε να την επισκεφτούμε και από τα χρόνια του σχολείου ή από καμιά βόλτα με φίλο από τα ξένα. Ετσι λοιπόν κάναμε την ανάβαση και απολαύσαμε αυτόν τον πραγματικά ευλογημένο τόπο μία ιδανική μέρα με όχι ακριβώς λιακάδα, όχι ακριβώς κρύο και πεντακάθαρη ατμόσφαιρα. Ξεκινήσαμε να φωτογραφίζουμε τύπου καρτ ποστάλ αλλά μετά, χτύπησε ο ιός Samsung-Ellen και σκεφτήκαμε να κάνουμε αμέτρητα σέλφις με φόντα καλύτερα από τη Λουπίτα και τον Μπραντ.

IMG_5433

IMG_5367

Δεν έχουμε τη γκλαμουριά τους, ούτε την ταρίφα τους όμως the best things in life are free.  12 ευρώ η βόλτα στην Ακρόπολη, τρέξτε. Καλή γυμναστική ,καλή ενέργεια και η απόλυτη μετατροπή της Αθήνας μας σε ένα υπέροχο μέρος διακοπών.

IMG_5402

Ελληνας σκύλος – cross breed με αρκούδο γλυκύτατος που κοιμάται παντού και συνεχίζουμε με ένα ποτ πουρί από σέλφις και μη..

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αννίτα

    2014/03/08 στις 19:58

    Kαταπληκτικό!!!!

  2. Rena

    2014/03/10 στις 15:01

    Φανταστική Βόλτα – Φανταστικά Σέλφις! Είχα να πάω στην Ακρόπολη από το 1991και πήγα χθες !!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *