Μαγευτικό fashion gala της Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 18 Μαΐου 2018

 

4

Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι δημιούργησε το φετινό Fashion Gala της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, οι οποίες μάγεψαν τους εμπορικούς επισκέπτες που έδωσαν το ‘’παρών’’ από όλον τον κόσμο. Τις δημιουργίες τους παρουσίασαν 11 κορυφαίες γουνοποιητικές επιχειρήσεις αναδεικνύοντας την τέχνη της γούνας σε συνδυασμό με την υψηλή ραπτική. Το show άνοιξε με κομμάτια από την κολεξιόν του Σχεδιαστικού Κέντρου της KOPENHAGEN FUR, η οποία ήταν η αποκλειστικός χορηγός του GALA.

5

Την παρουσίαση έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ ανάμεσα στα μοντέλα ξεχώρισε η παρουσία του Γιάννη  Σπαλιάρα. Το GALA, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν η υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Ρώσος σχεδιαστής μόδας Sergey Efremov, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. Διοργάνωση, Δημόσιες σχέσεις ανέλαβε η εταιρεία PR BIZZ διευθύντρια της οποίας είναι η Νάνσυ Υφαντίδου.

1

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης ,η υφυπουργός εσωτερικών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς  Γιάννης Κορεντσίδης

2

Μαρία Παπαδοπούλου της PKZ3Ο Γιάννης Βασιλειάδης της ΚΥΑΝΑ με την Ελεωνόρα Παπαδοπούλου της EFD

 

6H παρουσιάστρια της βραδιάς Ζέτα Μακρυπούλια με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς  Γιάννης Κορεντσίδη

9

Λάκης Γαβαλάς

10Γιάννης Κορεντσίδης, Λάκης Γαβαλάς, Λάζαρος Σαββίδης, Νάνσυ Υφαντίδου

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *