Νύφη κουράγιο: Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, δείπνο στα “Πρόσωπα”

Από την/τον Christina Politi | 14 Νοεμβρίου 2015

12183829_10153758392084295_5182454458534334759_o

Πρεμιέρα για την αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη με το Νύφη κουράγιο, τη ξεκαρδιστική κωμωδία που έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και παρακολουθήσαμε μαζί με την Υακίνθη, τη μαμά μου. Υακίνθη και Ζωή τις συνδέει μία πάρα πολύ παλιά φιλία. Από τα καλλιστεία του 1959, όπου κουκλάρες και οι δύο, φέρνουν την επιτροπή σε αδιέξοδο για το ποιά θα είναι η Σταρ Ελλάς και ποια η Μις Ελλάς. Ισοψηφούν και τότε η επιτροπή φτάνει στο τελικό αποτέλεσμα να αποφασίσουν πως  Σταρ Ελλάς με το γέλιο και το ταμπεραμέντο γάντι για την Αμερική είναι η 16χρονη Ζωή – τότε Κουρούκλη- και Μις Ελλάς η Υακίνθη Καραβίτη – σε πέντε χρόνια.. Πολίτη. Η Ζωή και η Υακίνθη έκαναν παρέα τη δεκαετία του 60 και διασώθηκαν από θαύμα σε μία στροφή προς το Σούνιο όπου το αυτοκίνητο μπαλατζάρισε στο γκρεμό- κυριολεκτικά..

114

Ενθουσιασμένη μετά την πρεμιέρα της η Ζωή χθες το βράδυ αφού το καταδιασκεδάζει που κάνει κωμωδία μετά από 30 χρόνια. Λατρεύει το Νίκο Μουτσινά που ήρθε μετά τη δική του παράσταση και αποθεώθηκε στο χειροκρότημα μαζί με όλο το θίασο και μας ακολούθησε στα “Πρόσωπα” όπου είπαμε πολλά και αντιμετωπίσαμε και το σοκ των γεγονότων του Παρισιού – ένα γερό χαστούκι για οποιαδήποτε γκρίνια και επαναφορά στη σκληρή πραγματικότητα. Γι αυτό χρειάζεται πια η κωμωδία στη ζωή μας..Διασκεδαστικές οι περιπέτειες της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου από την “πεθερά” της στη σκηνή Ζωή Λάσκαρη και ένας ταλαντούχος θιάσος που σε κάνουν να ξενοιάσεις.. Η Ζωή, ο υπερήφανος για σύζυγο και κόρη Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο χαρισματικός Νίκος Μουτσινάς και η πολύ όμορφη Φαίη Σκορδά κάτσαμε παρέα και είπαμε πολλά.. Η πρεμιέρα αναλυτικά σε λίγες ώρες..

115 112

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *