Παρουσίαση για το γούρι 2020 της Zeus + Διοne

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 11 Δεκεμβρίου 2019

1 Μαρέβα Μητσοτάκη, Άννα Καψάλη, Μιμίκα Κολοτούρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των γουριών 2020 της ZEUS + ΔΙΟΝΕ στο Style Fax Boutique της Άννας Καψάλη, στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι  ιδρύτριες της ZEUS + ΔΙΟΝΕ  Μαρέβα Μητσοτάκη και Δήμητρα Κολοτούρα καθώς και εξαιρετικές κυρίες της πόλης όπου είδαν την μοναδική συλλογή 2020 γουριών και όχι μόνο της ZEUS + ΔΙΟΝΕ.

3 Πόλυ & Ηλιάνα Στεφάνου, Μαρέβα Μητσοτάκη

Πόλυ & Ηλιάνα Στεφάνου, Μαρέβα Μητσοτάκη

2 Η Έλενα Μπινιάρη, η Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου , ο Βασίλης Παπαβασιλείου και η ΗρώΤζελέπογλου Έλενα Μπινιάρη, Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλονίκης), Βασίλης Παπαβασιλείου, Ηρώ Τζελέπογλου

5 Ηρώ Τζελέπογλου, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νίκη Ανδρεάδη

Ηρώ Τζελέπογλου, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νίκη Ανδρεάδη

8 Αννύ Φώλια, Μαρέβα Μητσοτάκη, Ηρώ Τζελέπογλου

Αννύ Φώλια, Μαρέβα Μητσοτάκη, Ηρώ Τζελέπογλου

15 Μαρία Τζήκα, Μαρέβα Μητσοτάκη, Τάνια Λυσίτσα

Μαρία Τζήκα, Μαρέβα Μητσοτάκη, Τάνια Λυσίτσα

16 Ιωάννα Μπρουζιώτη, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέλη Μαυρουδή, Αλεξία Πάνου

Ιωάννα Μπρουζιώτη, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέλη Μαυρουδή, Αλεξία Πάνου

17 Μαρία Νένα, Εύα Μπέλλου, Νάνσυ Ψαρά

Μαρία Νένα, Εύα Μπέλλου, Νάνσυ Ψαρά

14 Άννα Καψάλη, Μαρία Σαραγιώτη

Άννα Καψάλη, Μαρία Σαραγιώτη

12 Τζένη Δεβλιώτη, Φένια Κριεζή

Τζένη Δεβλιώτη, Φένια Κριεζή

6 Αντωνία Καρρά, Ζωή Παπαγεωργίου, Μιμίκα Κολοτούρα, Χριστίνα Τζελέπογλου

Αντωνία Καρρά, Ζωή Παπαγεωργίου, Μιμίκα Κολοτούρα, Χριστίνα Τζελέπογλου

4 Ελεάνα Τζιτζικώστα, Χριστίνα Τζελέπογλου

Ελεάνα Τζιτζικώστα, Χριστίνα Τζελέπογλου

Η Zeus+Δione υποδέχεται το 2020 με ένα γούρι εμπνευσμένο από το ιερό νησί της Δήλου και το ψηφιδωτό σύμβολο της εισόδου του σπιτιού των Δελφινιών. Οι πρόγονοι μας χρησιμοποιούσαν αυτόν τον συμβολισμό για πάνω από 1000 χρόνια εκφράζοντας τις ελπίδες για την προστασία ολόκληρου του πολιτισμού μας.

 

Η Zeus+Δione καλωσορίζει τη νέα χρόνια έχοντας στο πλευρό της σημαντικές και αυτοδημιούργητες γυναίκες, εκπροσώπους διαφορετικών δεκαετιών που μας εμπνέουν. Φωτογραφίζονται με το «Δήλος» και μέρος των εσόδων προσφέρεται στην υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών που πραγματοποιούν δράσεις για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

 

 

Λίγα Λόγια για την ZEUS + ΔΙΟΝΕ

Η εταιρία ZEUS + ΔΙΟΝΕ ιδρύθηκε από την Μαρέβα Μητσοτάκη και τη Δήμητρα Κολοτούρα το 2012. Ονομάστηκε έτσι από τους γονείς, Δίας και Διώνη, της αρχαίας θεάς Αφροδίτης που συμβολίζει την αγάπη, την ομορφιά και τη νεανικότητα. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την παράδοση και τον αρχαίο πολιτισμό επηρεάζουν κάθε συλλογή του Brand, όπως επίσης και το ελληνικό γράμμα, Δέλτα Δ, το οποίο αποτελεί κυρίαρχη ένδειξη του brand, και υπαινίσσεται την πνευματικότητα, την αρμονία και τη δημιουργικότητα.

 

Οι συλλογές Lifestyle του ZEUS + ΔΙΟΝΕ επηρεάζονται από γεωμετρία, δωρικά στοιχεία, καθαρές γραμμές με περίπλοκες λεπτομέρειες και κομψά σχέδια. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι καινοτόμο, αλλά κλασικό, σύγχρονο αλλά και διαχρονικό, για εκείνους που αναζητούν κάτι σπάνιο. Τα αποκλειστικά μεταξωτά υφάσματα της ZEUS + ΔΙΟΝΕ κατασκευάζονται αποκλειστικά για την εταιρία στο Σουφλί, μια πόλη στη βόρεια ανατολική πλευρά της Ελλάδας με μακρά ιστορία στην παραγωγή λεπτού μεταξιού. Τα μεταξωτά πουκάμισα είναι κεντημένα στο Άργος και στο Μέτσοβο, ενώ τα φορέματα και οι φούστες πλέκονται από τους τεχνίτες των Κυκλάδων και της Αττικής. Πέρα από την παραγωγή ειδών υφασμάτων, τα επιλεγμένα σχέδια διακοσμούνται με παραδοσιακά σχέδια και περίπλοκα μοτίβα χειροποίητα στην Κρήτη, εξασφαλίζοντας μια κομψή συλλογή υπογραφών κάθε εποχή.

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *