Σάρωσε η Communication Lab στα Sports Marketing Awards

Από την/τον Christina Politi | 28 Σεπτεμβρίου 2019

Sports_awards19_IMG_2695

Μόλις λίγες μέρες απομένουν πλέον για το Spetses mini Marathon 2019 και η βράβευση της διοργανώτριας εταιρίας Communication Lab σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες στα Sports Marketing Awards, αποτελεί προπομπός για την επιτυχία του φετινού event.

Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Gazarte την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, το Spetses mini Marathon κέρδισε το Gold βραβείο στις κατηγορίες Integrated Marketing Campaign και Use of Social Media. Μάλιστα, η υποψηφιότητα με τίτλο ‘Spetses mini Marathon: Ένα Social Media Success Story’ τιμήθηκε επιπλέον με το βραβείο Platinum, ως η υποψηφιότητα με τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή. Παράλληλα, το Spetsathlon κέρδισε το Silver βραβείο στην κατηγορία Running & Live Well.

Τα βραβεία παρέλαβε η CEO, Μαρίνα Κουταρέλλη μαζί με την ομάδα της Communication Lab και τον brand ambassador των event, Γιάννη Δρυμωνάκο.

Η CEO της Communication Lab, Μαρίνα Κουταρέλλη δήλωσε: «Είμαστε οι πρώτοι που τολμήσαμε να δημιουργήσουμε ένα event αθλητικού τουρισμού εκτός σεζόν και θέσαμε τις βάσεις για να δημιουργηθεί ένα νέο τουριστικό προϊόν για την χώρα. Θέλω να αφιερώσω τα βραβεία στους συμμετέχοντες που μας τιμούν, στους Σπετσιώτες για την αγάπη τους, καθώς στους χορηγούς για την στήριξη τους.

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και η Herbalife Nutrition για το πρόγραμμα στήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, με τη σειρά Herbalife24 καθώς και το Training Room του Δημήτρη Κουλούρη.

Sports_awards19_IMG_2739

Μαρίνα Κουταρέλλη Γιάννης Δρυμωνάκος

Sports_awards19_IMG_2786

Γιάννης Δρυμωνάκος, Χρήστος Μποφίλιος, Δημήτρης Κουλούρης

Sports_awards19_IMG_2790

 Μαρίνα Κουταρέλλη, Δημητρης Κουλούρης

Sports_awards19_IMG_2799

 Ο Σπύρος Καπράλος και η ομάδα της HERBALIFE Μαριζίν Τράκη, Ναταλία Μελισσινού, , Νίκος Φραγκούλης

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *