Ένα μουσικό ταξίδι με την Crystallia live στο Faust

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 20 Μαΐου 2018

AH4A5238

Η Crystallia (Κρυσταλλία Ρήγα), εμφανίστηκε στο Faust για να μας ταξιδέψει με ήχους από χώρες που ονειρευόμαστε να επισκεφτούμε! Μηδένισει τις αποστάσεις μεταξύ εποχών και ξεδίπλωσε ένα ονειρικό ταξίδι μεταξύ Λατινικής Αμερικής, Βαλκανίων και Ελλάδας.

AH4A5229

Από την Cuba, ταρακούνησε την “Havana” της Camila Cabello, λικνίστηκε στους Latin ρυθμούς των Orishas, έκανε μια στάση στη γλυκιά αγκαλιά του Carlos Santana και πήρε το δρόμο της επιστροφής με τον Shantel και το Disko Partizani. “Ζαλισμένη από τον χορό” μεν, αλλά με την σοφία κάθε χώρας που ταξίδεψε, επέστρεψε με ελληνικά τραγούδια που μιλούν απευθείας στην καρδιά και στις αναμνήσεις μας.

AH4A5217

Το ντεμπούτο της Κρυσταλλίας «Θέμα Χαρακτήρα» κυκλοφόρησε πέρυσι, τέτοια εποχή, από την Panik Platinum περιέχοντας 12 τραγούδια, 10 ελληνικά και 2 ισπανόφωνες εκδοχές.
AH4A5186

Αγαπημένοι φίλοι της Crystallia, ήταν στο Faust και ταξίδεψαν μουσικά μαζί της. Ανάμεσά τους η Νάντια Μπουλέ, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Αιμιλιανός Σταματάκης, η Ελένη Βαϊτσου, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Ευγενία Σαμαρά κ.α

AH4A5190 AH4A5187 AH4A5157 AH4A5144

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Κούρος – Πλήκτρα, Κρουστά
Άγγελος Αγγελίδης – Κιθάρες
Αντωνία Τσολάκη – Μπάσο
Κρίτωνας Μπελλόνιας – Τύμπανα 

AH4A5112 AH4A5217 AH4A5207

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *