Αποκλειστικό: Μαίρη Βιδάλη & Γωγώ Ατζολετάκη μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 18 Ιουνίου 2018

Πρώτη ανακοίνωση Γωγώ Ατζολετάκη_Μαίρη Βιδάλη

Μια ωραία είδηση για δύο πρωταγωνίστριες που θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά την ερχόμενη θεατρική σεζόν. Με το Διάχρονο Θέατρο και την Μαίρη Βιδάλη θα συνεργαστεί το χειμώνα η Γωγώ Ατζολετάκη, -επιστρέφοντας έτσι στη θεατρική σκηνή με τις καλύτερες εγγυήσεις για μια σπουδαία συνεργασία- ερμηνεύοντας τις.. Ψευτοσπουδαίες!

Αυτός είναι ο τίτλος της κωμωδίας του Μολιέρου όπου θα συμπρωταγωνιστήσουν σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Μαντέλη. Τη διανομή ολοκληρώνει πολυπρόσωπος θίασος που θα ανακοινωθεί σύντομα. Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις Ψευτοσπουδαίες για να μας κατακτήσουν!

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *