Γιάννης Γούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της έκθεσης «50 Haiku and New Age» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 6 Μαρτίου 2018
28575709_785641001645007_8185002105689457381_nΟ Γιάννης Γούνας κάθε φορά με εκπλήσσει όλο και περισσότερο. Θέατρο, μουσική, ποίηση και ζωγραφική, με ό, τι ασχοληθεί, το αποτέλεσμα θα είναι υψηλής αισθητικής. Όπως έχει γράψει: Η ζωή μου μια ιδέα, που τη νόμιζα σπουδαία, έκανα ετοιμασίες, πέρναγα δοκιμασίες (τραγούδι που έχει πει ο Γιώργος Νταλάρας), κάνει πράξη αυτό ακριβώς! Ετοιμασίες για δοκιμασίες που αρέσουν στο κοινό και έχουν επιτυχία.
Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Γούνας μαζί με τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, παρουσίασαν μια ιδιαίτερη έκθεση που ένωσε δύο ζωγραφικούς κόσμους.  Ο ένας εκφράζει την αρχή και ο άλλος την εξέλιξη και τη συνέχεια. Στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο “50 Haiku and New Age”  στο Ίδρυμα Μιχάλης  Κακογιάννης,  πολλές γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης, της Πολιτικής και της Δημοσιογραφίας, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
IMG_20180117_150701_643
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης και η Φούλη Χρόνη, η Τασούλα Επτακοίλη, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Παναγιώτης Γερολυμάτος, η Σεμίνα Διγενή, η Μαρία -Ολυμπιάδα Ολυμπίτη, ο Άγγελος Παναγιώτου, ο Γιώργος Μανιώτης, η Εβελίνα Δασκαλή, η Κοραλία Καράντη, η Ξένια Καλδάρα και ο ΘοδωρήςΑγγελόπουλος, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Δημοσθένης Δαββέτας, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, η Σοφία Μιχαλίτση, ο Αλέξανδρος Κακαβάς, ο Γιώργος Πηλιχός, ο Γιώργος Παπακώστας, ο Νίκος Μακράκης, ο Δημήτρης Χωριανόπουλος, ο  Γιάννης Ντάσκας, ο Αλέξανδρος Κοντοπάνος, η Κατερίνα Καραχάλιου, η Γεωργία Καλλέργη,  ο Γρηγόρης Σταμούλης, ο Δημήτρης Σιγανός, ο Κωνσταντινος Αρμένης, ο Σταυρός Ζαφειράκης, ο Σοφοκλής Κατσούδης,  ο Δήμος Νάσκος,  η Σοφία Τσαγκούλη, ο Δημήτρης Μαντέλος, ο Θεόδωρος Πιτταράς και άλλοι. Το παρών έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστρατων Αξιωματικών Στρατού κ. Κράγκαρης.
Από τον χώρο της πολιτικής το παρών έδωσαν η Κατερίνα Παπακώστα, ο Ιωάννης Ανδριανός, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιώργος Βλάχος, ο Θανάσης Μπούρας, ο Γιώργος Κασαπίδης, ο Βύρων Πολύδωρας, ο Στάθης Παναγούλης, ο Γιώργος Καρράς, ο Ευάγγελος Αντώναρος καθώς και η πολιτευτής Πολυτίμη Λεονάρδου.
thumbnail
Τασούλα Επτακοίλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Γούνας, Κοραλία Καράντη
thumbnail (1)
Βαγγέλης Χρόνης, Γιώργος Μανιώτης, Φούλη Χρόνη, Γιάννης Γούνας
FB_IMG_1520018445124
Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα, Θεόδωρος Σιδηρόπουλος, Αγγέλα Σιδηροπούλου
thumbnail (2)
Γιάννης Γούνας, Εβελίνα Δασκαλή
thumbnail (3)
Άγγελος Παναγιώτου, Τασούλα Επτακοίλη, Γιάννης Γούνας
thumbnail (4)
Θεόδωρος Σιδηρόπουλος, Θανάσης Μπούρας, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα
thumbnail (6)
Κατερίνα Παπακώστα, Γιάννης Γούνας, Σοφία Μιχαλίτση
thumbnail
Γιάννης Γούνας, Ρίτσα Μπιζόγλη
thumbnail (7)
Γιάννης Γούνας, Μαρία-Ολυμπιάδα Ολυμπίτη
thumbnail (8)
Γιάννης Γούνας, Γεωργία Καλλέργη, Γρηγόρης Σταμούλης
Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *