Δείπνο του MDA Ελλάς στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 26 Μαρτίου 2017

201605170755128419

Στο Φάρο, στο υψηλότερο σημείο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υποδέχτηκε τους καλεσμένους του, το Σωματείο MDA Ελλάς, σε φιλανθρωπικό δείπνο που οργάνωσε για τους σκοπούς του. Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε μεγάλη. Άνθρωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Η Πρόεδρος του MDA Ελλάς  Βάνα Λαβίδα και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους, στην Πίσω Αγορά, όπου και δόθηκε Reception Cocktail με φόντο το Audi Q5, του Μεγάλου Χορηγού της βραδιάς, Kosmocar A.E.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε στον Φάρο η Πρόεδρος του MDA Ελλάς ενώ ακολούθησε σύντομη ομιλία της  Έλλης Ανδριοπούλου, Υπεύθυνης Διαχείρισης Δωρεάς του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η παρουσία του κόσμου σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά υπήρξε καθοριστική βοηθώντας τον κύριο σκοπό της εκδήλωσης: την ενίσχυση του MDA Ελλάς.

Η διάθεση όλων να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν μοναδική.

 

ΦΩΤΟ

ΛΑΝΑ ΜΑΝΔΥΛΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

ΦΩΤΟ 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΣΟΦΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΝΟΣ

ΦΩΤΟ 3

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΛΑΚΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΑΦΑΚΟΣ

ΦΩΤΟ 4

ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

ΦΩΤΟ 5

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ, ΦΛΩΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ

ΦΩΤΟ 6

ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΦΩΤΟ 7

ΜΑΡΙΛΗ ΛΑΒΙΔΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ

ΦΩΤΟ 8

LANA ΔΑΥΪΔ, ΕΛΛΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΟ 9

ΜΕΜΗ ΓΚΕΡΤΣΟΥ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΦΩΤΟ 10

ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ, ΚΙΚΩ ΚΙΡΙΜΛΙΔΗ

ΦΩΤΟ 11

ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΦΩΤΟ 12

ΦΛΩΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΑΒΛΑ

ΦΩΤΟ 13

ΧΑΛΑ ΧΟΥΡΙ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

ΦΩΤΟ 14

ΛΙΣΑ ΜΕΛΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΑΥΙΔ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΑΥΙΔ

ΦΩΤΟ 15

ΝΙΚΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΛΑΚΟΠΙΤΤΑ

ΦΩΤΟ 16

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΦΕΙΑ

ΦΩΤΟ 17

ΝΑΝΤΙΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΥΙΔ, ΛΑΝΑ ΔΑΥΙΔ

ΦΩΤΟ 18

ΜΑΓΔΑ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Μεγάλος Χορηγός: Kosmocar A.E.

Χορηγός: Medi Prinou

Υποστηρικτές: Όμιλος Μπουτάρη, Coca Cola Τρία Έψιλον, Begnis Catering, Lavipharm, Concerts and more, Paperpack, Kiki Andreou Interiors, Zoumboulakis Galleries, Pavlos

Το Σωματείο MDA Ελλάς ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που με χαρά αγκάλιασε και στήριξε την πρωτοβουλία αυτή.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την επίτευξη του επόμενου μεγάλου στόχου του Σωματείου, που είναι η δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει  καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. 

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *