Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Mαστού της Estée Lauder Greece στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 19 Οκτωβρίου 2017

 

IMG_1338

Στη Θεσσαλονίκη έρχεται ο Dukas για να στηρίξει την Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Mαστού της Estée Lauder Greece και σας περιμένει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 από τις 18:30 ως τις 20:30, στο πολυκατάστημα attica Τσιμισκή. Ο σχεδιαστής θα υπογράψει το ροζ βραχιόλι της εκστρατείας, αλλά και θα κληρώσει ένα ζευγάρι γόβες «Pink Ribbon Twist», που σχεδίασε αντλώντας έμπνευση από το βραχιόλι της Εκστρατείας 2017!

_MG_1346

H τιμή του ροζ βραχιολιού είναι 10,50 ευρώ με την αγορά του συνεισφέρετε στην πραγματοποίηση των στόχων του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Στηρίζουμε τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη αλλά και τον αγώνα για ενημέρωση και έγκαιρη πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού!

IMG_1390

Δείτε το Event στo Facebook ΕΔΩ.

Η Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού από την Estée Lauder Companies (BCA), είναι μια παγκόσμια προσπάθεια που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες, με αποστολή την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού μέσω εκπαίδευσης και ιατρικής έρευνας.
Το ροζ βραχιόλι της Estée Lauder είναι το σήμα κατατεθέν της Εκστρατείας, και σχεδιασμένο από τον Δούκα Χατζηδούκα, το Pink Ribbon Bracelet στέλνει το τόσο απλό αλλά και τόσο σημαντικό μήνυμα πως «Η πρόληψη σώζει ζωές».
IMG_3498 IMG_3569 IMG_1498 _MG_1562

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *