Εντυπωσιακό opening για το εστιατόριο Malabar inHouse

Από την/τον Christina Politi | 7 Νοεμβρίου 2017

IMG_5435-1.jpg-2-1

Με ζεστή και ανανεωμένη διάθεση το αγαπημένο εστιατόριο Malabar inHouse του ξενοδοχείου The Margi υποδέχθηκε αγαπημένους φίλους, καλωσορίζοντας τη χειμερινή σεζόν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου .

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα από τον ταλαντούχο chef Παναγιώτη Γιακαλή με πρώτες ύλες από τη φάρμα του ξενοδοχείου καθώς και  μοναδικά κοκτέιλ, στο open style bar, που φιλοδοξεί να κλέψει την παράσταση το φετινό χειμώνα στην αθηναική Ριβιέρα.

Στο ατμοσφαιρικό σκηνικό, που έχει επιμεληθεί ο Γιάγκος Αγιοστρατίτης, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, ο χώρος προσφέρει αίσθηση θαλπωρής  με τα μοναδικά  έπιπλα, τα κρυστάλλινα φωτιστικά και τον ειδυλλιακό φωτισμό.

2 Κωνσταντίνος Τσουκαλάς – Θοδωρής Αγιοστρατίτης

3

Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος

4

 Παολίνα Διαμαντούλη

5

Χρήστος Μποφίλιος, Στέφανος Δημητριάδης

7

 Στέφανος Δημητριάδης – Χριστίνα Ζάχου – Μαρίνα Κουταρέλλη – Χρήστος Μποφίλιος

9

Παναγιώτης Γιακαλής

Για κρατήσεις , επικοινωνήστε στο 210 8929160

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *