Εργαζόμενοι του Mega: τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 9 Φεβρουαρίου 2018

236817-229130-199668-197805-157371-mega

Οι εργαζόμενοι του Μega έστειλαν την παρακάτω επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την δημοσιοποίηση της επιστολής με υπογραφή «Απλήρωτοι εργαζόμενοι MEGA σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil» και αναφέρουν τα εξής:

Εξαιτίας της δημοσιοποίησης επιστολής με την υπογραφή «Απλήρωτοι εργαζόμενοι MEGA σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil» θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το κείμενο που αναρτήθηκε σε ανοιχτή σελίδα στο Facebook δημιουργήθηκε από ανώνυμο διαχειριστή και δεν εκπροσωπεί το σύνολο των επί 17 μήνες απλήρωτων εργαζομένων του MEGA. Η όποια ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την «επανεξέταση της λίστας των προσκεκλημένων του», δεν θεωρούμε ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα της δικής μας εργασιακής ομηρίας και δεν συμβάλλει στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων μας. Αντιθέτως υπονομεύει τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, θέτοντας ζήτημα ανάκλησης προσκλήσεων σε … δεξιώσεις.

Οι Εργαζόμενοι του Mega, που στηρίξαμε τον τηλεοπτικό σταθμό και παραμένουμε απλήρωτοι επί 17 μήνες, θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια τον δίκαιο αγώνα που δίνουμε για την καταβολή των οφειλομένων και την προσπάθεια διάσωσης του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας. Έστω και την ύστατη ώρα, καλούμε τους μετόχους, τις τράπεζες και την Κυβέρνηση να δώσουν λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων της Τηλέτυπος Α.Ε..  

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *