Η Αλόννησος ψηλά στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 16 Ιουλίου 2017

34196

Ψάρεμα, πεζοπορία, καγιάκ, κανό, καταδύσεις και προπάντων χαλάρωση είναι… το νέο trend για τις διακοπές των Σκανδιναβών, και όλα αυτά τα βρήκαν στην Αλόννησο. Κάποτε όλες οι ξανθιές  Σουηδέζες έτρεχαν στα «καμάκια» της Ρόδου και της Κω. Τώρα άλλαξαν οι καιροί….

1928.3f5a6670b465ab42340e96c5fa15e8e9

Η Αλόννησος, αν δεν το ξέρετε είναι ένας από τους τελευταίους οικολογικούς παραδείσους της Μεσογείου, και μια νέα έρευνα στα βόρεια κράτη της Ευρώπης έδειξε ότι … σκοράρει ψηλά, χάρη στις πρωτοβουλίες της για την προστασία του περιβάλλοντος. Μπράβο στον Δήμαρχο και στους κατοίκους για το βραβείο που απέσπασαν. Ιδού οι λεπτομέρειες…..

p_oldvillage_18_photoalbum_ezg_2

Το ήσυχο νησί των Σποράδων τα τελευταία χρόνια εκδηλώνει συνεχώς το ενδιαφέρον του για την προστασία του περιβάλλοντος. Όπως φάνηκε από νέα έρευνα ικανοποίησης των Σκανδιναβών τουριστών, αυτό κρατάει αμείωτo το διεθνές ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο εκδήλωσης του Apollo Travel Group, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του κορυφαίου Tour Operator της Σκανδιναβίας, ο Δήμος Αλοννήσου απέσπασε την κορυφαία διάκριση για την περιβαλλοντική ευαισθησία ελληνικού προορισμού. Η επιλογή της Αλοννήσου δεν προέκυψε τυχαία, αλλά μετά από μεγάλη έρευνα και ψηφοφορία του ταξιδιωτικού κοινού που διενήργησε ο έγκριτος τουριστικός όμιλος, στους τουρίστες από τις σκανδιναβικές χώρες που………………….

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.nikosonline.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%BD%CE%B7/

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *