Η λάμψη της αγάπης σε μία εκδήλωση για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 30 Μαΐου 2017

IMG_8558

Με ένα υπέροχο Cocktail Party η Ένωση Γυναικών Πάτρας και η Πρόεδρος της Άννα Μαρία Ρογδάκη, υποδέχθηκαν προσωπικότητες της δημόσιας ζωής αλλά και επώνυμους καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο σε ένα μαγευτικό σκηνικό στον εσωτερικό χώρο του Ξενοδοχείου “Astir” στην Πάτρα. Όλοι μαζί έδωσαν το παρών σε μία λαμπερή εκδήλωση, με σκοπό την ενίσχυση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων.

IMG_8343

Ειδικά για τη φιλανθρωπική βραδιά ταξίδεψαν στην όμορφη Πάτρα η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς και πολλοί ακόμα προσκεκλημένοι της Ε.ΓΥ.ΠΑ. γεμίζοντας αισιοδοξία το χώρο και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για τους σημαντικούς σκοπούς της εκδήλωσης. Στην εντυπωσιακή βραδιά πραγματοποιήθηκε fashion gala με ρούχα από την Σίσσυ Ροδοπούλου, χτενίσματα από την Κοραλία Συνοδινού και μακιγιάζ από την ομάδα της MAC. Ο καταξιωμένος σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος έκλεισε την εκδήλωση με υπέροχες δημιουργίες “Celebrity Skin”.

IMG_8702

Άννα Μαρία Ρογδάκη-Σταύρος Μπακολιάς

IMG_8416

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Κωνσταντίνος Φλαμής

IMG_8261

Ρογδάκη-Κολυπέρα-Κονιδάρη-Ορδίτη-Αλμπάνη

IMG_8739

Γιαννοπούλου-Στρέπκος-Παπαδημητρακόπουλος

IMG_8361

Παπαδημητρακόπουλος-Ρογδάκη-Σιανίδης-Διαμαντόπουλος

IMG_8250

Ρογδάκη-Πλέσσας-Φλαμής-Γιαννοπούλου

IMG_8391

Ρογδάκη-Παπαδημητρακόπουλος-Σπυροπούλου-Φραγκολιάς

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *