Η πρώτη έξυπνη βούρτσα στον κόσμο που συνδέεται με το κινητό σας από την Kérastase

Από την/τον Christina Politi | 14 Ιανουαρίου 2017

Hair Coach Photo 3 - credit Withings

H Kérastase, η κορυφαία luxury μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών σε συνεργασία με την εταιρία Withings ανακοινώνουν τη δημιουργία της Kérastase Hair Coach, την παγκοσμίως πρώτη έξυπνη βούρτσα μαλλιών.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες των εργαστηρίων της L’Oréal, το βούρτσισμα των μαλλιών έχει αποδειχθεί πως μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μαλλιά, σπάσιμο και κατεστραμμένες άκρες.

Η έξυπνη βούρτσα της  Kérastase χρησιμοποιεί πολλαπλούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν την ποιότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας περιορίζοντας το ρίσκο ευαισθητοποίησής τους. Η έξυπνη βούρτσα Kérastase συνδέεται με το κινητό σας για να σας παρέχει πληροφορίες για τα μαλλιά σας και το πως τα βουρτσίζετε. Η βούρτσα ενσωματώνει ένα μικρόφωνο που «ακούει» τους ήχους των μαλλιών σας έτσι ώστε να παρέχει πληροφορίες για το πόσο ξηρά, ταλαιπωρημένα ή φριζαρισμένα είναι τα μαλλιά σας. Παράλληλα, υπάρχουν διαφορετικοί ακόμα αισθητήρες που μετρούν την πίεση που ασκείτε στα μαλλιά σας και το τριχωτό σας και δονείται αν βουρτσίζετε πολύ δυνατά. Ταυτόχρονα μετριέται και ο αριθμός των κινήσεων σε κάθε βούρτσισμα. Υπάρχουν ακόμη αισθητήρες που μετρούν την υγρασία στα μαλλιά σας.

Όλες αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και παρουσιάζονται σε ειδικό application  για το κινητό που ταυτόχρονα παίρνει πληροφορίες για τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, την UV ακτινοβολία, την υγρασία, τον άνεμο κ.τ.λ. από τα δελτία καιρού και σας παρέχει μια συνολική αξιολόγηση για την ποιότητα των μαλλιών σας. Το application προτείνει τρόπους για να βελτιώσετε το βούρτσισμά σας, προσωποποιημένες συμβουλές και τα κατάλληλα προϊόντα Kérastase που ταιριάζουν στις ανάγκες των μαλλιών σας.

«H τεχνολογία της έξυπνης βούρτσας  Kérastase Hair Coach  μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα βουρτσίσματος σε μια ειδική περιποίηση των μαλλιών και της επιδερμίδας του τριχωτού», δηλώνει ο Guive Balooch, Global Vice President  L’Oréal Research and Innovation Technology.

Η υψηλή ποιότητα και το κορυφαίο design της συσκευής είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για όλους τους τύπους μαλλιών και μεταμορφώνει το καθημερινό βούρτσισμα σε μια απολαυστική εμπειρία συλλογής πληροφοριών για τα χαρακτηριστικά των μαλλιών κάθε γυναίκας.

Στην τιμή των 200 δολαρίων (η τιμή για την Ελλάδα δεν έχει καθοριστεί ακόμα), η έξυπνη βούρτσα μαλλιών Hair Coach της Kérastase θα είναι διαθέσιμη στα καλύτερα κομμωτήρια Kérastase στα μέσα του 2017.
«Η Kérastase είναι, για περισσότερο από 50 χρόνια, είναι το πρωτοπόρο Luxury Brand στην περιποίηση μαλλιών και σταθερά στην αιχμή της επιστημονικής έρευνας», δηλώνει ο  Vincent Nida, Γενικός Διευθυντής της Kérastase. «Οι πελάτες μας αντιλαμβάνονται τα μαλλιά τους ως την απόλυτη έκφραση της προσωπικότητας τους και αναζητούν συνεχώς τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες που μεταμορφώνουν τα μαλλιά τους. Με το Hair Coach, η Kérastase χαρίζει σε κάθε γυναίκα μια απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία.

Σχετικά με την Kérastase

Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τα μαλλιά τους ως την απόλυτη έκφραση της προσωπικότητας τους. Η Kérastase χαρίζει απόλυτα προσωποποιημένη περιποίηση για υπέροχα μαλλιά, συνδυάζοντας την εξειδίκευση των καλύτερων κομμωτών στον κόσμο με τη γνώση των κορυφαίων εργαστηρίων έρευνας & ανάπτυξης. Το κορυφαίο luxury brand διατίθεται σε 60 χώρες και έχει  περισσότερα από 100 προϊόντα σε 10 διαφορετικές προϊοντικές σειρές,. Η επαγγελματική διάγνωση της Kerastase, τα απόλυτα προσωποποιημένα προϊόντα και οι απολαυστικές τελετουργίες της είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα κορυφαία κομμωτήρια του κόσμου. 


 

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *