Η American Eagle Outfitters ήρθε στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 3 Απριλίου 2017

DSC_0530

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πολυκατάστημα notos, η American Eagle Outfitters άνοιξε τις πόρτες του 1ουκαταστήματός της στην Θεσσαλονίκη και του 4ου στην Ελλάδα.

Τα εγκαίνια  πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία ! Από νωρίς το νεανικό κοινό της πόλης περίμενε μπροστά από το κατάστημα, ενώ στις 6 το απόγευμα η διευθύνουσα σύμβουλος των πολυκαταστημάτων notos, κα Βερνίκου έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων.

Εκτός από το νεανικό κοινό της Θεσσαλονίκης, στα εγκαίνια παραβρέθηκαν όλοι οι επώνυμοι της πόλης όπως ο Χρήστος Κιούσσης, Γιάννης Σερβετάς, Νικολέτα Ράλλη, , ο ηθοποιός Γιώργος Ζώης, ο αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης και ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης. Fashion Bloggers και άνθρωποι των μέσων περιηγήθηκαν στο κατάστημα και γνώρισαν την νέα συλλογή! Όλοι μας όμως διασκεδάσαμε με την ροκ μπάντα The Gang που μας ξεσήκωσε στους ρυθμούς της μέχρι αργά! Στη φωτό επάνω: η Βαρβάρα Βερνίκου κόβει την κορδέλα του νέου καταστήματος

DSC_0720

Παναγιώτης Χατζηδάκης

DSC_0722

Οι απίθανοι Gang: Απόστολος Κελεμπέκης, Νίκος Δημητριάδης, Δημήτρης Τσακυρίδης

DSC_0846 (1)

Ιωάννα Αγγελή, Χαριτίνη Χρήστου (notos)

DSC_0874

Χρήστος Κιούσης, Τζένη Δεληχρήστου

DSC_0976

Τζένη Δεληχρήστου, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Γιώργος Ζώης, Αφροδίτη Υψηλάντη

DSC_1043

Γιάννη Σερβετάς, Άννα Ζαρκάδα (Brand manager AEO)

DSC_1110

Δώρα Τσαμπάζη, Αλέξανδρος Νικολαϊδης (ολυμπιονίκης)

DSC_0864

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *