Κερδίστε προσκλήσεις για τα “Οργισμένα Νιάτα” στο Θέατρο Olvio

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 11 Οκτωβρίου 2017

22446880_10159342875045034_1875144907_n

Το Cosmopoliti εξασφάλισε μόνο για τους αναγνώστες του από πέντε διπλές προσκλήσεις την Πέμπτη 12/10 στις 21.00 μμ και την Παρασκευή 13/10 στις 18.30 μμ. Για να τις διεκδικήσετε, γράψτε το ονοματεπώνυμό σας και την ημέρα επιλογής σας (π.χ. Μαρία Παππά, Πέμπτη) εδώ ή στη σελίδα μας στο Facebook και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox ή με e-mail. Καλή επιτυχία!

22446767_10159342872890034_317994133_n

Η ANDRODELY p.c παρουσιάζει το έργο του Άγγλου συγγραφέα Τζον Όσμπορν “Οργισμένα Νιάτα” (Look Back in Anger) σε απόδοση, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή. Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο OLVIO με πρωταγωνιστές (με αλφαβητική σειρά) τους Παρθενόπη Μπουζούρη, Σήφη Πολυζωίδη, Χάρη Τζωρτζάκη, Πέγκυ Τρικαλιώτη. Έναρξη παραστάσεων 12 Οκτωβρίου 2017.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Ένα έργο που διαδραματίζεται σε τρεις Κυριακές. Ώρες ανίας και αυτοκαταστροφής. Σ’ εκείνα τα απογεύματα της υπαρξιακής μελαγχολίας, όπου το φως απ’ τις γρίλιες του παραθύρου σε εξουθενώνει.

Ο Τζίμυ και η Άλισον νοηματοδοτούν ο ένας τη ζωή του άλλου. Ένα σαρκικό πάθος -που το μυαλό αδυνατεί να εξηγήσει- τους φέρνει κοντά. Ο φίλος Κλιφ βρίσκεται στη σκηνή ως ειρηνευτική δύναμη και η φίλη Έλενα εισβάλλει ανάμεσά τους ως καταλύτης που ανατινάζει το νόημα. Προδοσίες, αποκαλύψεις, απομαγεύσεις και τέσσερις ψυχές ξεγυμνωμένες μέσα σ’ ένα σαλόνι. Ο έρωτας είναι θύελλα και μαζί καταφύγιο.

Ο βασανιστής βασανίζεται πολύ περισσότερο από εκείνους που προσπαθεί να βασανίσει, πληγώνεται και πληγώνει, αλλά ματώνεται περισσότερο απ’ ότι ματώνει. Γιατί όσο περισσότερο αγαπάς κάποιον, τόσο πιο δύσκολο είναι να του το πεις.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Εφτά Κυριακές. Εφτά εποχές. Εφτά διαφορετικές πόλεις. Τέσσερις άνθρωποι σε ένα σπίτι στο Σικάγο του ’56, στο Παρίσι του ’62, στο Μιλάνο του ’72, στην Αθήνα του ’81, στη Μόσχα του ’88, στο Βερολίνο του ’91, στο Λονδίνο του ’97. Οι ίδιοι άνθρωποι, η ίδια ιστορία. Η λύσσα ενός αυτοκαταστροφικού πάθους και η πορεία προς την ενηλικίωση. Κι όταν ο Τζίμυ Πόρτερ ενηλικιωθεί, μαζί του θα κλείσει κι ο 20ός αιώνας. Ο τελευταίος -ίσως- αιώνας που οι νέοι πολέμησαν για τα ιδανικά τους.

Τα τυραννισμένα νιάτα αλληλοσπαράσσονται σε ένα σπίτι όπου πνέουν ψυχροπολεμικά μποφόρ. Σ’ ένα σπίτι που μοιάζει με Κόλαση κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε συμφιλίωση, δεν είναι παρά ένα φαινόμενο παροδικό. Μια σκηνική ιστορία που δεν μπορεί να υποδείξει κανέναν δρόμο λυτρωμού. Που χρησιμοποιεί τις στιγμές παραφροσύνης, για να υποδείξει το μέγεθος ενός υπαρξιακού ατελείωτου αγώνα.

Όλα τα ιδανικά τα εξάντλησε μια περασμένη γενιά. Η περασμένη γενιά θα αντιδράσει λέγοντας πώς πολλά απ’ τα ανεκπλήρωτα ιδανικά της, τα άφησε παρακαταθήκη στους απογόνους της. Για να ‘χουν με κάτι να παίζουν. Κι ο καιρός περνάει και κανείς δεν λυτρώνεται απ’ τον κυνισμό, την πίκρα και τη ματαίωση.

Συντελεστές

Μετάφραση – Έρευνα: Χρήστος Κεχαγιάς

Απόδοση- Δραματουργική Επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Κίρκη Καραλή

Αναλυτική Προσέγγιση: Ανδροκλής Δεληολάνης

Σκηνικά:  Άγγελος Μέντης

Κοστούμια: Απόστολος Μητρόπουλος

Φωτογραφίες: Μαριλένα Βαϊνανίδη

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Βοηθός Παραγωγής: Ειρήνη Βουρλάκου

Παραγωγή: ANDRODELY p.c.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):

Παρθενόπη Μπουζούρη, Σήφης Πολυζωίδης, Χάρης Τζωρτζάκης, Πέγκυ Τρικαλιώτη

22386364_10159342873185034_719806984_n

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Η φωνή της νεολαίας του καιρού του Όσμπορν (1956) είναι η ίδια με τη φωνή κάθε νεολαίας από τότε και μετά (μεταπολεμικής, μεσοπολεμικής ή εμπόλεμης), είναι πικραμένη για τον σύγχρονο κόσμο, μιλά με κυνισμό, φοβάται να αγγίζει τη χαρά, γιατί συνήθισε στον πόνο.

Το έργο είναι ένας πίνακας της νευρωτικής εποχής μας, σαρκαστικός και άφρων.

Υψώνει φωνή που περιφρονεί τους “ώριμους” και “βολεμένους” κάθε γενιάς, μάχεται εναντίον εκείνων που προσπαθούν να επιβάλλουν ένα απονευρωμένο καθωσπρέπει σήμερα. Μιλά μια φωνή, που φοβάται πως μια μέρα, όλες οι επαναστατικές νεανικές φανφάρες θα γίνουν αναίμακτες προσχωρήσεις, πως ο παλιός ατίθασος εαυτός θα συνθηκολογήσει με το προδιαγεγραμμένο αύριο. Φωνή που προσβάλει όσους φυγομαχούν, που πνίγεται από την λιποτάκτισσα καρδιά τους. Που διαμαρτύρεται ενάντια στην κρατούσα τάξη. Που εξουθενώνεται από το άγχος της εποχής της. Που περιφρονεί αυτούς που δεν αποδέχονται τις προκλήσεις της, που δεν ορθώνουν το ανάστημά τους πλάι της. Φωνή που σιχαίνεται τον σύγχρονο πολιτισμό όταν ευνουχίζει τον ιδεαλισμό, απ’ τον οποίο τροφοδοτείται και στον οποίον πιστεύει η νέα γενιά. Φωνή γενιάς που αναζητά το υψηλό ιδανικό πάνω στο οποίο πρέπει να πατήσει για να αλλάξει τον κόσμο, να τον κάνει καλύτερο. Και βρίσκει τοίχο. Ματαιώνεται. Θλίβεται. Και επιχειρεί νέα επίθεση. Κηρύσσει πόλεμο απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων. Οι τραυματισμένοι νέοι του αιώνα μας. Πρώτα πολεμούν κι έπειτα τιθασεύονται, συμβιβάζονται, υποτάσσονται. Σήματα κινδύνου που εκπέμπονται προειδοποιητικά, είτε ως παρακλήσεις ή ως διαμαρτυρίες. Κανείς δεν σηκώνεται από τον καναπέ, κανείς δεν ξεσηκώνεται, κανείς δεν εξεγείρεται. Όλοι περιμένουν. Τι περιμένουν; Όχι πια τον Γκοντό…

Παθιασμένο ξεσκέπασμα της μακαριότητας των κρατούντων, ξεγύμνωμα της υποκρισίας και των ανόητων πεποιθήσεών τους. Εκκλησία, αφεντικά, μεγαλοαστοί, πλούσιοι, πολιτικοί και πνευματικοί φωστήρες μπαίνουν στο στόχαστρο του Τζίμυ. Προδομένος απ΄ όλους τους, έπαψε να πιστεύει σε οτιδήποτε. Ο Τζίμυ δεν ξέρει πια από που να αντλήσει πίστη, δεν ξέρει πως να βρει τη δύναμη να αντιταχθεί στον Κόσμο, δεν ξέρει πώς να διεκδικήσει την αγάπη, που να βρει ικανοποίηση και ανακούφιση μη περιορισμένου χρόνου. Ψυχικά και πνευματικά διαλυμένος, εγκλωβισμένος στο σώμα ενός νέου που ξέρει πως έχει μακρύ χρόνο ζωής μπροστά του για να αντέξει να ανέχεται τον Κόσμο στον οποίο βρέθηκε, αντιδρά ειρωνευόμενος, μόνο και μόνο για να ξαλαφρώνει. Ο μάταιος τρόπος όχι ενός “κακού”, αλλά ενός καταπληγωμένου. Ενός ανθρώπου που κουβαλάει στα χέρια την χρεοκοπημένη ιδέα μιας επανάστασης. Νέος που δεν του ανταποδίδεις την οργή, αλλά τη συμπόνοια. Που δεν του απαντάς με κρότου-λάμψης, αλλά που πας μαζί του και μάχεσαι ενάντια στην κοινωνική αναισθησία, στη μοιρολατρεία και στη μακαριότητα που επέβαλλε η κατάρρευση του σύγχρονου πολιτισμού. Ανίσχυρος ο Νέος να ξαναχτίσει πάνω στα ερείπια, εξαντλητικά αγανακτισμένος, αναζητά έμπειρους συμμάχους στον πόλεμο για ένα καλύτερο αύριο.

Τέσσερα πρόσωπα που τριγυρίζουν πάνω σε σωρούς εφημερίδων, που πατούν πάνω στα γεγονότα του κόσμου, που κυκλώνονται από τους ήχους του ραδιοφώνου, παγιδευμένοι σ’ έναν κόσμο που άλλοι έφτιαξαν γι’ αυτούς. Αποσυντεθειμένα ιδανικά. Προσοχή στο κενό μεταξύ ηθικής και οργής. Να τι άφησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος: ένα κενό. Την αδυναμία διαχείρισης της πίστης. Μάθαμε να τρομάζουμε, να κραυγάζουμε, να διαμαρτυρόμαστε, μα δεν μάθαμε να έχουμε σκοπό. Δεν μάθαμε που να στρέφουμε την κάννη μας.

Σήμερα, με παλιωμένα συνθήματα στο στόμα, πεθαίνουμε τυχαία μπροστά από φορτηγά που έρχονται καταπάνω μας, πεθαίνουμε επίτηδες πηδώντας από μπαλκόνια μήπως κι έτσι εκδικηθούμε το “πατρικό σύστημα” που μας ανέθρεψε, πεθαίνουμε αυτοκαταστρεφόμενοι μπλέκοντας στα δίχτυα εμφύλιων αλληλοσπαραγμών, πεθαίνουμε από καρκίνους που δεν μεταβόλισαν σωστά τη σκέψη μας. Πεθαίνουμε για τους λάθους λόγους. Και κυρίως πεθαίνουμε χωρίς να είμαστε ευτυχισμένοι.

 

“…Με άλλα λόγια θα στο πω κι έναν ανάπηρο σκοπό, απ’ το πενήντα και μετά μας έχουν πνίξει τα μπετά, να δεις τι σου `χω για μετά…” (στίχοι: Μιχάλης Γκανάς)

 

Κάποιοι λένε πως το έργο είναι η έμμεση αφιέρωση του Όσμπορν στην κοπέλα με την οποία είχε μόλις χωρίσει εκείνο τον καιρό. Νεαρός στην ηλικία, ίσως, έψαχνε την απάντηση σ’ ένα και μόνο “γιατί”: γιατί μ’ αφήνεις μόνο μου σ’ αυτόν τον κόσμο; 

“Το να μιλάς για τον έρωτα σημαίνει να μιλάς για την εσωτερική αταξία, να ψάχνεις τον λαμπερό πυθμένα της ψυχής που είναι γεμάτη ευγένεια και μικρότητα. Ας σκηνοθετούμε χωρίς να κρίνουμε τις τρέλες της ανθρώπινης καρδιάς”. (Πασκάλ Μπρυκνέρ, “Το παράδοξο του έρωτα”)

 

 

Παραστάσεις: Πέμπτη 21:00 & Παρασκευή στις 18:30

Τιμές εισιτηρίων: 14 €, 10€ μειωμένο |

Προπώληση έως 12 Οκτωβρίου στα 12€

Ομαδικά εισιτήρια 6 – 20 ατόμων στα 12€ κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης

Διάρκεια: Παράστασης 100 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Ώρες ταμείου 17:00 – 21:00

 

 

Προπώληση: www.viva.gr

 

Θέατρο OLVIO (κοντά στο μετρό Κεραμεικού)

Ιερά Οδός 67 Φαλαισίας 7, Βοτανικός | Tηλέφωνο: 2103414118

 

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

109 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ

  2017/10/11 στις 15:23

  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

 2. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

  2017/10/11 στις 15:24

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ, ΠΕΜΠΤΗ

 3. ΑΛΕΚΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗ

  2017/10/11 στις 15:25

  ΑΛΕΚΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 4. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΑΠΤΗ

  2017/10/11 στις 15:26

  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΑΠΤΗ 13/10

 5. Niki Malchazou

  2017/10/11 στις 15:29

  ΝΙΚΗ ΜΑΛΧΑΟΥ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 6. Παναγιωτης Παπαδογεωργης

  2017/10/11 στις 15:30

  Θελω πολυ να παω

 7. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΙΚΑΛΗ

  2017/10/11 στις 15:30

  τσιμικαλη αναστασια για πεμπτη

 8. Μαράκι

  2017/10/11 στις 15:33

  Μαρία Καπαράκη, για Πέμπτη

 9. Niki Malchazou

  2017/10/11 στις 15:33

  Νίκη Μαλχάζου,Παρασκευή

 10. ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΖΑΚΗ

  2017/10/11 στις 15:35

  ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΖΑΚΗ Πέμπτη Ευχαριστούμε!!

 11. κατερινα κολοκυθα

  2017/10/11 στις 15:36

  κατερινα κολοκυθα για παρασκευη

 12. Christine Gkioka

  2017/10/11 στις 15:45

  Χριστίνα Γκιόκα (Παρασκευή).

 13. Δημήτρης Κώτσος

  2017/10/11 στις 15:47

  Δημήτρης Κώτσος 13/10

 14. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ

  2017/10/11 στις 15:49

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ για ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ

 15. Αγγελική Αλεξοπούλου

  2017/10/11 στις 15:52

  Αγγελική Αλεξοπούλου Πέμπτη

 16. Γεωργούλας Παναγιώτης

  2017/10/11 στις 15:54

  Γεωργούλας Παναγιώτης για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 17. ΚΙΚΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

  2017/10/11 στις 16:00

  ΠΕΜΠΤΗ Κική χατζηιωάννου

 18. ΣΟΦΙΑ ΣΓΟΥΡΑΛΗ

  2017/10/11 στις 16:05

  ΣΟΦΙΑ ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

 19. Κόπανας Δημητρης

  2017/10/11 στις 16:06

  Δημήτρης Κοπανας Πεμπτη

 20. ΣΟΦΙΑ ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

  2017/10/11 στις 16:09

  ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 21. Σωτηρία Παπαδοπούλου

  2017/10/11 στις 16:12

  Σόνια Παπαδοπούλου για Παρασκευή

 22. Σωτηρία Παπαδοπούλου

  2017/10/11 στις 16:14

  Sonia Papadopoulou για Παρασκευή

 23. Ελίζα Ζεβαχιργιάν

  2017/10/11 στις 16:18

  Ελίζα Ζεβαχιργιάν, Πεμπτη

 24. ΦΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

  2017/10/11 στις 16:21

  ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

 25. ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΡΩΝΗ

  2017/10/11 στις 16:23

  Βαρβάρα Αρώνη ημέρα Πέμπτη

  Ευχαριστώ πολύ

 26. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΩΛΗ

  2017/10/11 στις 16:26

  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΩΛΗ Παρασκευή

 27. ΚΑΙΤΗ ΓΟΥΛΑ

  2017/10/11 στις 16:39

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

 28. Efi spagakou

  2017/10/11 στις 16:49

  Σπαγκακου Ευσταθία Παρασκευή 13/10

 29. Ευτυχια Τολμιδου

  2017/10/11 στις 16:58

  Ευτυχια Τολμιδου για Παρασκευη,ευχαριστουμε!

 30. Χαρίλαος Παπαδόπουλος

  2017/10/11 στις 17:17

  Χαρίλαος Παπαδόπουλος, Παρασκευή

 31. ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΑΚΗ

  2017/10/11 στις 17:20

  Ελένη Μαυράκη,Πέμπτη

 32. Σεφερλής Γιώργος

  2017/10/11 στις 17:26

  Σεφερλής Γιώργος για Παρασκευή 12/10

 33. Παναγιώτα Προκοπίδη

  2017/10/11 στις 17:52

  Εξαιρετική πρόταση!
  για Παρασκευή 13/10

 34. Panagiota Prokopidi

  2017/10/11 στις 18:06

  Εξαιρετική πρόταση! Παναγιώτα Προκοπίδη για Πέμπτη 12/10

 35. Panagiota Prokopidi

  2017/10/11 στις 18:10

  Εξαιρετική πρόταση!Παναγιώτα Προκοπίδη για Παρασκευή 13/10

 36. ΧΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ

  2017/10/11 στις 18:25

  ΧΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10

 37. Νικόλαος Φλώρος

  2017/10/11 στις 18:57

  Νικόλαος Φλώρος, Πέμπτη

 38. ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

  2017/10/11 στις 19:58

  πεμπτη 12/10

 39. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

  2017/10/11 στις 19:59

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  • Μπουλέρου Αργυρώ

   2017/10/12 στις 22:47

   Μπουλέρου Αργυρώ για Παρασκευή

 40. νικος καλασκανης

  2017/10/11 στις 19:59

  πεμπτη 12/10

 41. ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

  2017/10/11 στις 19:59

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 42. Κανάκης Γιώργος

  2017/10/11 στις 20:15

  Κανάκης Γιώργος Πέμπτη

 43. ΑΝΝΑ ΦΑΜΕΛΗ

  2017/10/11 στις 20:29

  ΑΝΝΑ ΦΑΜΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 44. ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

  2017/10/11 στις 20:30

  ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 45. ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΝΤΑ

  2017/10/11 στις 20:30

  ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΝΤΑ

 46. ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

  2017/10/11 στις 20:32

  ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 47. ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΝΤΑ

  2017/10/11 στις 20:32

  ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΝΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 48. ΒΟΖΙΚΗ ΘΩΜΑΗ

  2017/10/11 στις 20:32

  ΒΟΖΙΚΗ ΘΩΜΑΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 49. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

  2017/10/11 στις 20:34

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 50. ΡΕΝΙΑ ΖΗΣΗ

  2017/10/11 στις 20:35

  ΡΕΝΙΑ ΖΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10

 51. Λαζάρου Βασιλική

  2017/10/11 στις 21:35

  Ευχαριστουμε για Παρασκευη

 52. Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης

  2017/10/11 στις 21:36

  Φοβερό ευχαριστουμε για Παρασκευη

 53. Αλεξανδρόπουλου Αναστασια

  2017/10/11 στις 21:38

  Απίθανη παράσταση θα προτιμούσα Παρασκευη

 54. Μαριαννα

  2017/10/11 στις 21:48

  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΕΜΠΤΗ

 55. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΧΟΥ

  2017/10/11 στις 22:04

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 56. ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

  2017/10/11 στις 22:08

  ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 57. ΦΩΤΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

  2017/10/11 στις 22:08

  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΦΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 58. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ

  2017/10/11 στις 22:09

  ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 59. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΑΝΟΣ

  2017/10/11 στις 22:09

  ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 60. ΚΟΚΚΟΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

  2017/10/11 στις 23:08

  :)

 61. ΑΥΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

  2017/10/11 στις 23:31

  ΑΥΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ για Πέμπτη

 62. ΔΑΝΔΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

  2017/10/12 στις 0:22

  Δανδρή Ευτυχία για Παρασκευή

 63. ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ

  2017/10/12 στις 7:30

  ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 64. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΚΗ

  2017/10/12 στις 7:55

  Γεωργία Κουτσουπάκη Παρασκευή

 65. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΡΑΚΗΣ

  2017/10/12 στις 8:03

  Αντώνιος Τοράκης για την Παρασκευή

 66. ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΙΑΡΑΚΗΣ

  2017/10/12 στις 8:10

  ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΙΑΡΑΚΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 67. ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΦΟΥ

  2017/10/12 στις 8:32

  ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΦΟΥ Παρασκευή

 68. Ζησιμόπουλος Βασίλης

  2017/10/12 στις 9:09

  Ζησιμόπουλος Βασίλης Πέμπτη

 69. Ιωάννου Άλκηστης

  2017/10/12 στις 9:11

  Ιωάννου Άλκηστης Πέμπτη

 70. Πετρή Νάσια

  2017/10/12 στις 9:13

  Πετρή Νάσια Πέμπτη

 71. Αγγελιδάκη Έλενα

  2017/10/12 στις 9:15

  Αγγελιδάκη Έλενα Πέμπτη

 72. Φραγκάκη Μελίνα

  2017/10/12 στις 9:17

  Φραγκάκη Μελίνα Πέμπτη

 73. Ραγιά Κωνσταντίνα

  2017/10/12 στις 9:20

  Ραγιά Κωνσταντίνα Πέμπτη

 74. Μπικάκης Κώστας

  2017/10/12 στις 9:23

  Μπικάκης Κώστας Πέμπτη

 75. Καπλάνη Μαίρη

  2017/10/12 στις 9:26

  Καπλάνη Μαρία Πέμπτη

 76. Ντούλιας Κώστας

  2017/10/12 στις 9:28

  Ντούλιας Κώστας Πέμπτη

 77. Μερισιώτης Θύμιος

  2017/10/12 στις 9:30

  Μερισιώτης Θύμιος Πέμπτη

 78. Σούρας Νίκος

  2017/10/12 στις 9:32

  Σούρας Νίκος Πέμπτη

 79. ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΑΣΣΗ

  2017/10/12 στις 9:37

  Ασπασία Βάσση Παρασκευή

 80. Λυκούδη Άννα

  2017/10/12 στις 9:46

  Λυκούδη Άννα Πέμπτη

 81. ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

  2017/10/12 στις 9:48

  Μιχάλης Νεοφώτιστος Παρασκευή 13/10

 82. Μπετζέλου Ηλέκτρα

  2017/10/12 στις 9:58

  Μπετζέλου Ηλέκτρα Πέμπτη

 83. ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ

  2017/10/12 στις 10:06

  ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 84. Κοντού Βάσια

  2017/10/12 στις 10:09

  Κοντού Βάσια Πέμπτη

 85. Βάσω Μπούνια

  2017/10/12 στις 10:12

  Βάσω Μπούνια για την Παρασκευή θα ήθελα

 86. Δεβούρος Δημήτρης

  2017/10/12 στις 10:15

  Δεβούρος Δημήτρης Πέμπτη

 87. Νίκος Μερκούρης

  2017/10/12 στις 10:20

  Νίκος Μερκούρης – Παρασκευή

 88. ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

  2017/10/12 στις 10:27

  ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10

 89. ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

  2017/10/12 στις 10:36

  ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΖΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 90. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΡΟΥΤΑΚΗ

  2017/10/12 στις 10:48

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΡΟΥΤΑΚΗ
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 91. ΤΟΥΛΑ ΒΕΡΡΟΙΟΥ

  2017/10/12 στις 10:50

  ΤΟΥΛΑ ΒΕΡΡΟΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 92. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΤΣΑ

  2017/10/12 στις 11:28

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 93. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ

  2017/10/12 στις 12:18

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ

 94. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ

  2017/10/12 στις 12:19

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 95. Γιάννης Αποστολόπουλος

  2017/10/12 στις 12:27

  Γιάννης Αποστολόπουλος με ενδιαφέρει η Παρασκευή

 96. Αλέξανδρος Λιάπης

  2017/10/12 στις 14:19

  Αλέξανδρος Λιάπης Παρασκευή

 97. Άγγελος Μπίκας

  2017/10/12 στις 14:19

  Άγγελος Μπίκας Πέμπτη

 98. ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ

  2017/10/12 στις 15:41

  ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10

 99. ΦΑΙΔΡΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ

  2017/10/12 στις 15:41

  ΦΑΙΔΡΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10

 100. Γεωργία Φλώρου

  2017/10/12 στις 17:20

  Γεωργία Φλώρου για Παρασκευή 13/10

 101. Βασιλική Φρεσκάκη

  2017/10/12 στις 19:10

  Βασιλική Φρεσκάκη-Παρασκευή

 102. Μαριλένα Νιφόρα

  2017/10/13 στις 9:15

  Μαριλένα Νιφόρα – Παρασκευή

 103. Κατερίνα Τσιάνου

  2017/10/13 στις 10:02

  Κατερίνα Τσιάνου

 104. Κατερίνα Τσιάνου

  2017/10/13 στις 10:02

  Kατερίνα Τσιάνου για την Παρασκευή

 105. ΑΛΕΞΙΑ ΒΕΡΓΗ

  2017/10/14 στις 17:08

  ΑΛΕΞΙΑ ΒΕΡΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 106. ΑΡΗΣ ΖΑΡΡΑΣ

  2017/10/17 στις 14:11

  ΑΡΗΣ ΖΑΡΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 107. ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΛΛΗΣ

  2017/10/17 στις 14:12

  ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΛΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 108. ΜΑΡΙΑ ΤΟΤΣΙΚΑ

  2017/10/17 στις 16:48

  ΜΑΡΙΑ ΤΟΤΣΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *