Μαγικές δημιουργίες από την Ελένη Πετροπούλου

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 8 Αυγούστου 2016

 

ΦΩΤΟ 4

Το όνομά ‘’Πετροπούλου’’ στο χώρο των κοσμημάτων έχει γίνει συνώνυμο της αριστοτεχνικής εργασίας, της εξαιρετικής παραγωγής και εμπορίας πολύτιμων λίθων, χρυσού και διαμαντιών, στο χώρο της χονδρικής πώλησης. Από το εργαστήριο του γεννήθηκαν σχέδια και κατασκευές που κόσμησαν και συνεχίζουν να κοσμούν τις προθήκες των πιο ξεχωριστών και αγαπημένων οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, αιχμαλωτίζοντας το βλέμμα και την προτίμηση ανδρών και γυναικών με υψηλά κριτήρια αισθητικής.

ΦΩΤΟ 1
Σήμερα, άξια συνεχιστής και κληρονόμος της αγάπης για την τέλεια δουλειά πάνω σε τέλεια υλικά, είναι η Ελένη Πετροπούλου. Έχοντας σπουδάσει Γεμολογία και Αδαμαντολογία, συνδυάζει την δημιουργικότητα και την έμπνευση που κληρονόμησε από τον πατέρα της, με τις νέες τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην τέχνη του κοσμήματος. Ήδη, η υπογραφή της ως EP βρίσκεται σε ένα μοναδικό συλλεκτικό ρολόι που κυκλοφορεί από γνωστό Ελβετικό Οίκο, σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία.

ΦΩΤΟ 2
Τα εμπνευσμένα σχέδια και οι πολύτιμες δημιουργίες τόσο της κόρης όσο και του πατέρα, έχουν αποκτήσει μια μοναδική στέγη στο κοσμηματοπωλείο της Ελένης Πετροπούλου, στο Florida Mall, στο κέντρο της Γλυφάδας.
Δημιουργίες υψηλού επιπέδου, από διαμάντια, πολύτιμους λίθους, χρυσό 18 καρατίων, 14Κ και 9Κ, ασήμι και μια σειρά σχεδίων ρολογιών μοναδικής αισθητικής και λειτουργικής αρτιότητας, σας περιμένουν για να πάρετε μια αίσθηση της ξεχωριστής γραφής που χάραξε και συνεχίζει να χαράζει η οικογένεια Πετρόπουλου στην ελληνική κοσμηματοτεχνία.

ΦΩΤΟ 3

ΦΩΤΟ 5

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *