Μαντάμ Σουσού, η πυργοδέσποινα του Μπύθουλα έρχεται στο Παλλάς! Δείτε το έξυπνο βίντεο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 1 Ιουλίου 2017

madam sousou

Το φθινόπωρο –τη σεζόν που ρεμβάζουν οι κυρίες και διαβάζουνε γαλλικές ποιήσεις (όπως γράφει ο Δημήτρης Ψαθάς)- έρχεται η θρυλική Μαντάμ Σουσού σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Παλλάς που θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράστασή του, για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν πλέον τη διαχείριση του ιστορικού Θεάτρου της Αθήνας. Την Μαντάμ Σουσού θα ερμηνεύσει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Παναγιωτάκη ο Κώστας Κόκλας και τον Κατακουζηνό ο Άλκις Κούρκουλος.

Μέσα σε 21 δευτερόλεπτα, δείτε το πρώτο βίντεο, έξυπνο με στιλ και μοντέρνα άποψη που σε ξεσηκώνει για το αποτέλεσμα στη σκηνή: 

Περισσότερα στο facebook εδώ

Η Μαντάμ Σουσού τον Οκτώβριο στο Παλλάς

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *