Νomads τελικός: ποιος κέρδισε τις 100.000 ευρώ;

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Δεκεμβρίου 2017

1

Ο αγώνας του τελικού ήταν μια σειρά από πολλές δοκιμασίες. Ξεκινώντας πέρασαν τις ξύλινες βάσεις, φτιάχνοντας γέφυρες με τα ξύλα. Φτάνοντας στην εξέδρα ανέβηκαν επάνω και να πετάξουν τις μπάλες για να βάλουν 3 καλάθια. 

Στη συνέχεια έσπρωξαν τη μεγάλη ξύλινη ρόδα. Έλυσαν το σχοινί και ξεπέρασαν τα εμπόδια. Έφτασαν  στις πόρτες  και έριξαν το πανό του NOMADSΣτο επόμενο μέρος της  δοκιμασίας θα βρήκαν ένα τραπέζι με κύβους που αποτελούν ένα παζλ. Μετέφεραν τους κύβους μέσα από την πυραμίδα με τα ξύλα, μέχρι να τα πάνε στο τραπέζι και να στήσουν το παζλ του NOMADSΠροχωρώντας παρακάτω βρήκαν τις γέφυρες τις οποίες πέρασαν χρησιμοποιώντας τα δυο κοντάρια με τους γάντζους. Φτάνοντας στο επόμενο εμπόδιο έπρεπε να πετάξουν το σφυρί και να σπάσουν τις 5 κανάτες που κρέμονται από τα σχοινιά. Αμέσως μετά βρήκαν μπροστά τους τα ξύλινα κομμάτια που  τα τοποθέτησαν σωστά για να δημιουργήσουν μια σκάλα. Έφτιαξαν τη σκάλα και η Αποστολία Ζώη έβαλε πρώτη τη σημαία και είναι η μεγάλη νικήτρια του NOMADS που κέρδισε τις 100.000 ευρώ.

1 (6)

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ

    2017/12/23 στις 13:35

    Καλή Χρονια μςε επιτυχιες!!Merry Christmas

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *