Ο Αιγόκερως μιλάει και προειδοποιεί: Δεν με ξέρεις καλά εμένα μικρέ μου…

Από την/τον Christina Politi | 16 Ιανουαρίου 2017

twelve_constellation_capricornus_39605-1400x1050

Όχι, δεν με ξέρεις καλύτερα από όσο ξέρω εγώ τον εαυτό μου, γι΄ αυτό, έλα να σου πω μερικές (σοφές) κουβέντες.

 1. Δεν έχω ανάγκη την αποδοχή σου ή την έγκρισή σου για να ζήσω ή να πάρω αποφάσεις. Έχω τόσο σκληρό πυρήνα, και τέτοια θέληση, που η απόφαση μου έχει ήδη παρθεί για το τι θέλω να κάνω. Απλά ακολουθώ με σθένος, την πορεία που θα με οδηγήσει στον στόχο μου, χωρίς να παρεκκλίνω.

2. Μου αρέσουν οι καθαρές κουβέντες, αλλά πρόσεξε πως μου μιλάς, γιατί από τον τρόπο που εκφράζεσαι θα αποφασίσω (αυθαίρετα πολλές φορές), αν θα συναναστραφούμε ή όχι. Επίσης, μη χρησιμοποιείς πολλά υποκοριστικά και μη κάνεις νάζια όταν μου μιλάς, νιώθω ότι θέλω να σε χαστουκίσω.

3. Επίσης, ναι, οι πρώτες εντυπώσεις είναι για εμένα, σημαντικές. Είμαι κύριος και κρατάω αποστάσεις. Μείνε σε αυτές και μη με σκουντάς σαν να είμαστε κολλητοί από το στρατό. Δεν είμαστε και κράτα τα χέρια σου για εσένα.

4. Μην με πατρονάρεις και μη μου λες τι να κάνω. Θα διαπρέψω σε ό,τι κι αν αποφασίσω να κάνω, χωρίς τις συμβουλές σου, χωρίς το δεικτικό σου τρόπο και χωρίς τα σχόλια σου. Για την ακρίβεια, αν θέλεις συμβουλές επιτυχίας, έλα να με βρεις… όταν θα λείπω κατά προτίμηση, γιατί την πείρα μου, δεν την πουλάω φίλε μου, είναι πανάκριβη!

5. Τέλος, όταν με βλέπεις να χαμογελάω, μην νομίσεις ούτε για μια στιγμή ότι ο πάγος που με περιβάλει έχει λιώσει. Απλά χαλαρώνω, περνάω όμορφα, μα το τείχος γύρω μου, είναι αδιαπραγμάτευτο. Αγκάθια αν μπορούσα, θα φύτρωνα γύρω μου. Επιτέλους, δεν είμαστε όμοιοι και δεν υπάρχει λόγος να είμαστε. Είμαι ξεχωριστός, ακόμα κι αν σου φαίνομαι σκληρός. Χαρμάνι εγώ, δεν γίνομαι με κανέναν και δεν θέλω να γίνω. Είμαι αυθεντικός και σπάνιος. Δέξου το ή προσπέρνα!

Πηγή: http://www.astrology.gr/ZODIA/HIOYMOR-QUIZ/item/83437-o-aigokeros-milaei-kai-proeidopoiei-den-me-xereis-kala-emena-mikre-moy#ixzz3x1yGQZDd

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *