Ο “Απρογραμμάτιστος” Γιάννης Ζουγανέλης: όλα όσα έγιναν στη Νέα Μάκρη

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 10 Σεπτεμβρίου 2017

 parousiasi mrtillo

Στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης  πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Γιάννη Ζουγανέλη «Απρογραμμάτιστος». Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του χειμώνα,  ήρθε και προστέθηκε ακόμα μια εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά ήταν «ειδικού σκοπού».

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στους συναθρώπους  και αγαπημένους φίλους μας,  τους εργαζόμενους του «Καφέ Μύρτιλλο». Πρόκειται για έναν πολυχώρο all day café, που απασχολεί κατά το 90% ανθρώπους ΑΜΕΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Μύρτιλλο  Γεωργία Βαμβουνάκη Ραφάν αλλά και οι  εργαζόμενοι οι οποίοι παρουσίασαν το έργο τους. Ήταν μια  «απρογραμμάτιστη» αλλά σημαντική στιγμή για όλους γιατί εκτός από διασκέδαση και ψυχαγωγία δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθεί το κοινό για τις δεξιότητες και ειδικές ικανότητες αυτών των παιδιών, και για μια ιδιαίτερη κοινωνική δράση που συμβαίνει στην πόλη μας και μας χρειάζεται.

Zouganelis Myrtillo

Ο σκοπός της επικοινωνίας και της συνύπαρξης επετεύχθη! Ο  Γιάννης Ζουγανέλης ευχαριστεί την πρόεδρο κυρία Βαμβουνάκη, τα παιδιά του Μύρτιλλου, που έδωσαν άλλο χρώμα σε αυτήν την εκδήλωση,  και  όλους όσους μας  τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ) για την παραχώρηση του χώρου, και όλη την βοήθεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα Skouras med για την ευγενική χορηγία

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *