Πάρτι για τα 5 χρόνια #Βytheglass

Από την/τον Christina Politi | 30 Νοεμβρίου 2017

df7c106d-c900-4280-a1eb-4a7aefce1317

5 Χρόνια #Bytheglass! Πέντε χρόνια γεμάτα κρασί, γεύσεις, εμπειρίες, στιγμές και κυρίως 5 χρόνια μοίρασμα και κοινής πορείας μαζί σας.

Μεγαλώνουμε #μαζί, εξερευνούμε, γνωριζόμαστε καλύτερα και αλληλοσυμπληρωνόμαστε!

Γεύση, κρασί, ατμόσφαιρα, συναίσθημα και απόλαυση εναλλάσσονται ωριμάζουν και αναδεικνύονται μέσα από καινούργιες προτάσεις και δημιουργικούς συνδυασμούς.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 2:00 μ.μ. σας περιμένουμε στο πάρτι μας, για να γιορτάσουμε τα 5 μας γενέθλια!

Τα νόστιμα πιάτα του σεφ Θόδωρου Καρίνου, η μοναδική λίστα των κρασιών μας, μια καταπληκτική μουσική παράσταση από την Ευσταθία καθώς και #Bytheglass μουσικές από τους αγαπημένους μας Djs! θα μας ταξιδέψουν γευστικά και θα μας απογειώσουν μουσικά.

#winebistrot #wineinthecity #wineandtaste

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *