Στα γενέθλια του Άλκι Κούρκουλου

Από την/τον Christina Politi | 16 Ιανουαρίου 2016

IMG_6571

O Aλκις – με Ι εφόσον είναι Αλκίνοος, είναι ο ωραιότερος Έλληνας ηθοποιός – γιος του ωραιότερου Έλληνα ηθοποιού Νίκου και της όμορφης Μελίτας. Τον λες και heartthrob τύπου Ματσέλο Μαστρογιάννι..Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1967 και είναι Αιγόκερως με Α κεφαλαίο και ωροσκόπο Κριό. Πλανήτες μιά χαρά έχει εξού και είναι ένα ταλαντούχο παιδί με χρυσή καρδιά και σελήνη στους Ιχθύς. Το παρατσούκλι του είναι «σπάνιος» και έχει λίγους φίλους και πολύ καλούς. Με αυτούς και την αγαπημένη του γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Bar de Theatre στη Στοά Σπυρομήλιου και φύσηξε μία τούρτα με τρία μόνο κεράκια ..και τί σημασία έχουν αφού με τη μηχανή του και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα παραμένει «παιδί».

IMG_6557

Εγώ πάλι έβγαλα λίγες φωτογραφίες από τη θέση μου και μόνο γιατί με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου – πάνω στη φωτό- δε μετακινηθήκαμε αφού ήπιαμε ακριβώς την ίδια ποσότητα βότκας και φάγαμε τους ίδιους τόνους τα φυστίκια. Φαντάζομαι περισσότερες φωτογραφίες θα δείτε  αλλού αν και το γενέθλια κάλεσμα ήταν εντελώς κλειστό – και φυσικά δεν αντιστάθηκα για αναμετάδοση ειδικά όταν πρόκειται για έναν αγαπημένο άνθρωπο που διανύει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

IMG_6561

Ο “δύσκολος” σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης με τον “Σπάνιο” Άλκι τη “γρήγορη” Φανή και ——– whatever

και με το Χρύσανθο Πανά.

IMG_9893

IMG_6563

O Άλκις, ο Κώστας Κόκλας και ο Λάμπης Ζαρουτιάδης – πιο κολλητοί δε γίνεται..Άντε και με ένα μπαρ “δικό μας”!

Χρόνια Πολλά Άλκι – που θα είσαι πάντα στην καλύτερη ηλικία!

Λόγω Τιμής!

IMG_0111

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1.  Lela

    2016/01/16 στις 13:15

    Xρόνια Πολλά! Είστε πανέμορφοι!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *