“Στερεά Ελλάδα Βρέξει – Χιονίσει” στο μετρό της Αθήνας

Από την/τον Christina Politi | 7 Ιανουαρίου 2017

img_0975

Το επιβατικό κοινό του Μετρό της Αθήνας, έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τους ξεχωριστούς τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα από τη διαφημιστική καμπάνια Βρέξει – Χιονίσει

Μετά την παρουσία της στην τουριστική έκθεση της Θεσσαλονίκης «Philoxenia» η Περιφέρεια, μπαίνει στο Μετρό και «μετακινείται» με στόχο να την ακολουθήσουν πλήθος επισκεπτών στους πανέμορφους, ορεινούς και παραθαλάσσιους προορισμούς της.

Βρέξει – Χιονίσει στη Στερεά Ελλάδα, λοιπόν σε μια καμπάνια με στόχο να ενημερώσει τους επιβάτες για τις ομορφιές της Περιφέρειας που αξίζει να επισκεφθεί κανείς 365 ημέρες το χρόνο.

img_0900 img_0906 img_0894 img_0908 img_0976

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *